Zamieszczone przez janek11
Octavia 2 FL wykladzina bagaznika
Zwiń
X
-
ja rowniez mam ta wykladzine i wzialem od razu od nich wycieraczki gumowe
Oryginalne sa wg mnie za miekkie i za delikatne - te z rezawu maja wyzsze krawedzie i sa sztywniejsze dodatkowo maja fajne mocowania do stoperow - ogolnie b polecam !Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
-
Piszcie też koledzy którą macie, bo RezawPlast ma w swojej ofercie też plastikowe: http://allegro.pl/wykladzina-dywanik...372186351.html (te za 80 zł), ale moim zdaniem - a widziałem taką u szwagra w innym aucie - opłaca się dołożyć te 10 zł do gumowej. No chyba, że ktoś wozi cegły, albo inne towary tego typu, które mogą uszkodzić gumę i po kilku miesiącach będzie kupował nową.
Różnice, które zauważyłem:
1) wygląd (zdecydowanie na korzyść tej z kauczuku syntetycznego),
2) antypoślizgowość (na tej plastikowej tylko na środku jest taka faktura, która moim zdaniem też zbyt ładnie nie wygląda, na kauczukowej antypoślizgowe wypustki są na całej wykładzinie),
Nie wiem natomiast jak z wysokością rantu, bo z opisu na aukcji wynika, że ta plastikowa ma chyba wyższy rant (więcej płynów może się wylać). Ma ktoś podobne doświadczenia?
Komentarz
-
-
Mam tę "plastikową" Rezaw-Plast już w kolejnym aucie. Jest bardzo dobrze dopasowana do kształtu bagażnika , ma wysoki rant i środkową część antypoślizgową . Nie ma natomiast otworów na uchwyty siatki , którą mam zapiętą w dwóch rogach od strony siedzeń co wystarcza do zabezpieczenia przewożonych rzeczy. Wysokie ranty przeszkadzają trochę w dostępie do bocznych schowków ale nie ma problemu z dostępem do koła zapasowego .Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fermikCzy ten dywanik z rezerw plastu ,który pokazał kolega zbigniew147 pasuje co Octavi II FL KOMBI z kratką???? :?
Z tego co pamiętam po złożeniu zamówienia producent się ze mną kontaktował i pytał czy do auta typu kombi czy sedan.
Komentarz
-
Komentarz