do czego służy ta wajcha?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fioter
    Classic
    • 2009
    • 11

Zamieszczone przez sesik
    Przecież mogłem od razu kupić audi rs6
    Pewnie nie miałeś kasy na RS6 tak jak ja na S3.
    Zamieszczone przez MisiekWAW
    to trzeba było to zrobić :lol:
    przeczytaj co napisałem o S3.
    Zamieszczone przez sesik
    Piszesz że 200KM w ośce to i tak za dużo to czemu sobie kupiłeś RSa a nie słabszej OII z silnikiem 1.4 czy 1.8.
    Bo mimo wszystko lepiej mieć więcej mocy :?:

Zamieszczone przez sesik
    Tak na marginesie to się spytam czy masz/jeździłeś kiedyś 300KM lub mocniejszą ośką ?
    Czy swoją opinie bazujesz na tym co zaczytałeś w internecie ?
    Przednią nie - ale nie widzę potrzeby, skoro 200KM dla mnie już ma problemy z trakcją.
    Tylną - tak. I jako kierowca i pasażer. W tym przypadku jest o wiele lepiej.
    4x4 - wymieniam czasami swój samochod na 4x4 260KM

Bez sensu ta dyskusja się robi. Nie twierdzę, że się przednim napędem nie da jeździć, ale dla mnie byłoby to w codziennym użytkowaniu męczące. piramida z tego co wnioskuję, to szuka samochodu używanego i ma większy wybór, więc jeżeli jest 4x4 to mu to sugeruję do takich mocy.
    Ja miałem inne wymagania co do samochodu niż Piramida i z dostępnych na rynku pierwotnym RSka była najbliżej ideału w tym pułapie cenowym. Piramida szuka używki i ma kompletnie inny priorytet (>300KM) - wybór na rynku wtórnym wydaje się być większy. Ja wyraziłem swoje zdanie odpowiadając na poniższe pytanie i go nie zmienię:

Zamieszczone przez piramida
    I jeszcze jedno czy jest sens pakowac sie w auto z oska w moce powyzej 300PS? :roll:
    z Octavią od grudnia 2009
  • mirekv500
    Classic
    • 2008
    • 7

Witam,zastanawiałem sie do czego sluzy ta wajcha i nic mi nie przyszło do głowy może ktos mnie oswieci? jest zaznaczona na zółto

Komentarz

• tdi122
      Ambiente
      • 2009
      • 127

mirekv500, jeżeli dobrze pamiętam to ta wajcha jest do regulacji skrzyni albo sprzęgła :wink:

Komentarz

• mirekv500
        Classic
        • 2008
        • 7

dziwna sprawa bo u mnie przy zmianie biegów cos zgrzyta a kiedys ruszałem tą wajchą :?:

Komentarz

Pracuję...