A, poza tym różnica w spalaniu LPG do noPB to raczej 20%, a nie 10% - moja bierze niecałe 9 litrów LPG (co jest zgodne z tym 8,8), benzyny byłoby 7,3 x 4,55 czyli 33 PLN/100 km :szeroki_usmiech
Co ciekawe roznica miedzy spalaniem benzyny i LPG wg sprit monitor jest wieksza niz te 20%
A to moze oznaczac wlasciwie tylko jedno - ludzie zakladajacy gaz jezdza dynamiczniej :shock:
posiadam octavke kombi bez relingow! rok 2004 jest to jeszcze wersja 1 ;-)
potrzebuje kupic bagaznik na dach bo rowery chce przewozic ;-) jaki najlepszy (oczywiscie cenowo) co mnie nie zawidzie ;-) moze ktos wie gdzie kupic w okolicach warszawy ;-) albo doradzic co kupic ;-) spraw dosc pilna ba wyjazd za 1,5tyg......... ;-) a jeszcze swieta w miedzyczasie ;-( wiec sprawa dosc pilna ;-)
dzieki za pomoc ;-)
mareksch, Najlepiej podjedź do firmy z bagażnikami, pomacaj, popytaj. Bez relingów O1 to o ile pamiętam jest niejaki problem bo nie bardzo chyba jest to jak zaczepić. Poszukaj na forum, gdzieś to było. O ile mnie moja slerotyczność nie zawodzi to była opcja pod drzwi. Ale chyba jednak najlepsze w kombi są relingi, niestety. Albo coś na tylną klapę jak masz hak.
A w ogóle to zaglądnij TU 8)
z bagażnikiem do o1 bez relingów jest spory problem, w inter-packu mieli i kosztował coś ok 400 zł i co gorsze był to ich jedyny model pasujący do takiego autka.
Ja znalazłem na allegro, używany, starszy model thule
o taki
Dodam jeszcze, że Skoda ma w swojej ofercie różne bagażniki - tylko, że są to dokładnie bagażniki Thule tylko "obrandowane" jako skodowskie. Oczywiście przy odpowiednio wyższej cenie.
Witam!
Ja mam o1 sedan i nie miałem żadnego problemu. Masz na dachu czarną listwę z otworami montażowymi i wydaje mi się że takie występują od 2002 r. Kupiłem bagażnik thule aluminium za coś około 400zł na grochowskiej bliżej wiatraka. Sklep nazywa się bagażniki od garbusa do lexusa.
Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
Komentarz