oolsztyniak upieraj się o wymianę na koszt wydziału komunikacji
[O2] Tarcze + klocki tył do BKD ?
Zwiń
X
-
[O2] Tarcze + klocki tył do BKD ?
Witajcie,
Skończyły mi się tarcze + klocki z tyłu, przód chyba był wymieniany przez poprzedniego właściciela bo jest jeszcze OK. Temat hamulców przerabiam pierwszy raz więc mam kilka pytań:
Podjąłem decyzję że zostaje przy seryjnym rozmiarze z tyłu.
Z tego co czytałem mam rozmiar 260x12 tak ?
Możecie polecić mi jakiś rozsądny zestaw? Czy są jakieś skuteczniejsze tarcze i klocki w tym rozmiarze ?
Gdzie szukać zamawiać kupować ?
pozdrawiam
-
-
260x12 to wymiar tarczy.
Ja kupilem teraz tarcze Mikody w wersji nacinano-nawiercanej. Puki co brak porownania, bo te hamulce nie zrobily nawet 100km. Ich oznaczenie w Mikodzie to 0258.
Do tego mam komplet klockow TRW/LUKAS GDB 1622 i na przod tez takie. Jak sie ulozy za jakis miesiac :lol: to zobaczymy jak to dziala.
P.S. Tarcze w RS tez nie sa wentylowane, za to ich rozmiar jest wiekszy niz w OI RS gdzie byla tarcza wentylowana 256mm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaw rozmiarze "fabrycznym" tarcze zimmermann sport + klocki ferodo ds, ale nie wiem czy jest sens nad tyłem się aż tak rozwodzić, ja wkładam serię.
Komentarz
-
-
eeeeee a ja szukałem i chyba znalazłem tyle, że odpuściłem temat :roll:
popatrze jeszcze...
[ Dodano: Pon 24 Maj, 10 20:58 ]
cuś takiego:
baaboo » 10% Gutschein bei Newsletter-Anmeldung | Große Auswahl zu Bestpreisen ✓ Schneller Versand ✓ Sichere Bezahlung ✓ Geld-zurück-Garantie
tylko jedna rzecz, ja szukałem 255...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz