toomasz, jeśli masz fmd/maxi to tak
[O2] Wymiana filtrów i oleju w Lublinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez woy76Hej,
Mam pytanie, gdzie w Lublinie bądź okolicach bez problemu można wymienić olej oraz filtry w OII, może macie jakiś zakład godny polecenia. Może wiecie ile ta przyjemność kosztuje w ASO?
Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Pozdrawiam
Wojtek
dodam jeszcze;
moze te tematy Ci sie przydadzą:
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
woy76, jak nie chcesz do aso i nie masz mechanika jskiegoś swojego to może zacznij od p. Gorzyma na kraśnickiej. ale nie masz mechanika w swojej okolicy? w końcu wymiana oleju to nie jakieś skomplikowane opoeracje..
widzę ze kupiłeś żelazo w końcu.. , gratulacje.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwwoy76, jak nie chcesz do aso i nie masz mechanika jskiegoś swojego to może zacznij od p. Gorzyma na kraśnickiej. ale nie masz mechanika w swojej okolicy? w końcu wymiana oleju to nie jakieś skomplikowane opoeracje..
widzę ze kupiłeś żelazo w końcu.. , gratulacje.
mechaniorów mam w okolicy, ale jakoś nie bardzo im ufam
[ Dodano: Wto 25 Maj, 10 20:59 ]
Powiedzcie mi jeszcze gdzie w Lublinie kupić w rozsądnej cenie olej i filtry, moze macie jakieś sprawdzone miejsca
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwmoże zacznij od p. Gorzyma na kraśnickiej
Podjedź do Intertechu na Świętochowskiego.Mają tam Mobila w rozsądnych cenach,filtry i wszystko,co potrzebujesz.
trzeba sie umawiać,bo kolejki u nich niemałe.
Tel: 748-70-70Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez woy76Mam pytanie, gdzie w Lublinie bądź okolicach bez problemu można wymienić olej oraz filtry w OII, może macie jakiś zakład godny polecenia.
Zamieszczone przez JanuszSzleszekmw napisał/a:
może zacznij od p. Gorzyma na kraśnickiej
Tylko nie to.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzleszekmw napisał/a:
może zacznij od p. Gorzyma na kraśnickiej
Tylko nie to.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
ja polecam p. Zbyszka Pasnikowskiego na Wojennej (wjazd jak na stacje paliw, i garaz od razu po prawej stronie przed torami). robil mi felicje, teraz octawie, wszystkie sprawy zwiazane z wymianami mechanicznymi. bardzo milo, fachowo i niedrogo. z kolei sprawy zwiazane z silnikiem octawii robilem w Car-Techu na Technicznej 3 (garaz obok Komisu) - podlaczenie do komputera, ustawianie kata wtrysku, bez problemu.
Komentarz
-
Komentarz