ja juz kupilem swoje 80cm na aukcji Krisa... moze dosc co :?: :zlosnik:
Zbieramy na logo OCP na samochodzie rajdowym!
Zwiń
X
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
szkoda ze nie mam konta internetowego bo bym od razu przelal, ale po wyplacie zakupie na pewno przynajmniej 10cm2Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
-
Może dobrym rozwiązaniem, które ułatwiłoby sprawę byłoby zrzucanie się w "znajomych" sobie grupach np. na spotach południowych, basenach, kulkach przez gg itp. na rzecz jednego "grupowego" przelewu, potem się można przecież między sobą rozliczyć. Tworzymy napewno kilka (naście?) grupek regularnie się spotykających w mniejszym bądź większym gronie, to by co niektórym ułatwiło temat... k Kwestia tylko szybkiego skrzyknięcią się...aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
no i sejo oklejony (nawet fajnie to wyszło)
do listy dopisano (lista na str nr2 tego wątku) :
arka
france
no i oczywiscie kol'
hEllo)
wkrótce powinny sie pojawic zdjecia z oklejania jak tylko kol.bernardo upora sie z photoschopem
no i BRAWO dla trójmiasta
no panowie a inne rejony polski ????????SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez howard7wkrótce powinny sie pojawic zdjecia z oklejania jak tylko kol.bernardo upora sie z photoschopem
Niestety taki efekt "odbicia" przy użyciu lampy błyskowej destrukcyjnie wpływa na pomiar światła... (już kiedys się na to nabrałem )
Ale coś tam widać, prawie takie małe "Archiwum X" kaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
No i maska w bolidzie już inaczej wygląda, jeszcze raz Wielkie Dzięki Htszzzz
Adrenalinka wzrasta z każdym dniem bliższym do Startu, Dowiedziałem się że sędzią na mecie Stop OS-u Maciejowice jest moja koleżanka, no to czas lepszy od Kuchara mam
Jeśli tylko koszulki będę miał daje znak sygnał i rozdam tym którzy przybęda na trasę rajdu, na plecach chcą mi zrobić napis Go Dzyru Go , hmm o nie wiem czy to będzie dobry plan jeśli będziecie do mnie tyłem stać Pozdro for All*** New Auta do 30% Taniej z Salonu PL ***
www.cars4vip.pl
Komentarz
-
Komentarz