4 lata gwarancji za długi czas oczekiwania to chyba teraz standard wyznaczony przez SAP, a nie "gest" dealera, tak?
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LegionCzy to te dodatkowe 2 lata gwarancji w serwisie poznańskim :roll: ? Wszystko pięknie i ładnie tylko trochę mi nie po drodze i ja podziękowałem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdrbarŹle napisałem.. Chodziło mi głównie o to, że nie jest to żaden wysiłek dealera, tylko jest to ustalone w SAP i jest to przyznawane z tzw. "urzędu" mocno spóźnionym zamówieniom
Z tego, co wiem, to mają jakąś określoną pulę tych gwarancji do "rozdania" i tak też czasami dają.
Komentarz
-
-
Ciekawy jestem jak załatwią problem ESP.
Mialem miec auto do 5 września. Teraz okazuje się produkcja na 43 tydzień. Odbiór będzie w połowie listopada. Ja nie zamawiałem ukladu ESP a od 1 listopada każdy samochód osobowy nowo rejestrowany w UE musi miec ESP. Więc muszą mi wyprodukowac auto z ESP. Pytanie jest tylko takie czy będa chcieli dodatkowej dopłaty 2000 zł, bo to tyle kosztuje.
Komentarz
-
-
Ktos tu sie pytal o Toury i TwinPowery:
Pakiet ©KODA Life Plus nie obejmuje samochodów z instalacją LPG. Szczegóły na: www.skoda-auto.pl/skodalifeplus
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdrbarSamochód stoi już na placu i przygotowywany do odbioru :szeroki_usmiech po pół roku! Legion możesz chyba śmiało atakować dealera w Wieliczce bo ta sama droga :wink:
Moje wyprodukowano w 38 tygodniu i jeszcze nie dojechało do dealera
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftKtos tu sie pytal o Toury i TwinPowery:
Pakiet ©KODA Life Plus nie obejmuje samochodów z instalacją LPG. Szczegóły na: www.skoda-auto.pl/skodalifeplusPewnie końcem lutego, bo wstępnie taki termin odbioru mam, będę mógł zapomnieć o gratisach od SAP. Może jednak Venga zamiast Octavi :roll: Macie jakieś doświadczenia z tym modelem Kii?
OIIT BSE LPG, Rapid SB CJZC LPG
Komentarz
-
-
Adrbar,
Droga ta sama ale widać nie do końca.
Dzisiaj rozmawiałem ze swoim dealerem i powiedział, że jutro lub pojutrze ma być u niego. Też 38 tydzień produkcji. Może się na wóz nie zmieścił. I unsecik też widać że jeszcze nie ma. Widać Twój był droższy samochód :szeroki_usmiechO2 FL 1,8 TSI DSG
Komentarz
-
-
Mam taką właśnie nadzieję, nie był natomiast w stanie sprecyzować gdzie w tym transporcie jest, czy u sąsiadów producentów, czy u dalszych sąsiadów - bo tak tory prowadzą i tam zmieniają nam części na lepsze czy już po PL jest przewożona od szczecina aż po zakopane. Nie umiał mi dealer wskazać, ba w pewnym momencie zacząłem się w ogóle zastanawiać czy mówimy o tym samym aucie :roll: :shock: liczę po cichu, że do końca tygodnia odbiorę bo mam małe plany na szybki urlop przed zimą a tym samym trasa będzie w sam raz na dotarcie silnika...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikZamieszczone przez chrisolMoże jednak Venga zamiast Octavi :roll: Macie jakieś doświadczenia z tym modelem Kii?
Komentarz
-
Komentarz