nie martwcie sie koledzy, kiedyś odbierzecie i tak po miesiacu sie juz znudzi, ja swoja odbieralem w lipcu 2010, czekałem 3 tyg
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że czekanie się dłuży a jak już coś jest to szybko się nudzi...dotyczy to wielu rzeczy.
A jeśli chodzi o kierownicę i gałkę to dziś do kurier przyniósł paczkę a w niej...
Musiałem się pochwalić
Uprzedzając pytania o cenę to z transportem wyszło 750PLN więc prawie wszystko co zaoszczędziłem na swingu. Myślę że kierownica od RSa bez multifunkcji to biały kruk, ciężko ją dostać ale udało się.
Choruję jeszcze na listwy progowe od RSa, chromowane klamki i listwę chrom na tylną klapę ale to może już jak auto będzie do odbioru
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez pandzikGeneralnie niewielkie pieniążki za rzecz, którą się bezpośrednio używa.
Dla mnie bombka.
Poducha i zaślepka z Toura pasują? Kolorystycznie też?
ile kosztuje montaż?
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez mirek_p11Zamieszczone przez _tm_Poduszka jest inna w kierownicy 4-ramiennej i 3-ramiennej.
Komentarz
-
edit szkoda:
tak powtarzasz się w dodatku piszesz nie na temat :idea:
wszystko o czym pisałeś jest na forum w tym temat kół i ET wałkowany MILION razy :idea:[/quote]
[color=red]nie na temat to jest tu 75% wypowiedzi i jakoś nikomu to nie przeszkadza, zajrzyj na pierwszą stronę to zobaczysz że tematem miało być 500 szt. z upustem. A te 500 szt to wyłącznie tyczyło się silnika 1,4. Kilka stron wstecz wałkowny był temat gazu, którego przy tym silniku nie ma. A temat gazu przerabiany był 2 MILIONY razy. A mi tylko chodziło o konkretną odpowiedź, której nikt nie może jednoznacznie udzielić. Więc się nie czepiaj...
Komentarz
-
-
pandzik, sprzedawca mnie zapewniał, że pasuje ale nie mogę sprawdzić bo na auto dopiero czekam. Montaż ma być gratis w salonie, gałkę i tak będą zdejmować do montażu blokady skrzyni. Co do poduchy to żal że nie ma tego "srebrnego uśmiechu" w tourze i kombinuję czy nie da się jej zerwać z poduchy po wypadku i przykleić.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzegorz3737edit szkoda:
tak powtarzasz się w dodatku piszesz nie na temat :idea:
wszystko o czym pisałeś jest na forum w tym temat kół i ET wałkowany MILION razy :idea:
[color=red]nie na temat to jest tu 75% wypowiedzi i jakoś nikomu to nie przeszkadza, zajrzyj na pierwszą stronę to zobaczysz że tematem miało być 500 szt. z upustem. A te 500 szt to wyłącznie tyczyło się silnika 1,4. Kilka stron wstecz wałkowny był temat gazu, którego przy tym silniku nie ma. A temat gazu przerabiany był 2 MILIONY razy. A mi tylko chodziło o konkretną odpowiedź, której nikt nie może jednoznacznie udzielić. Więc się nie czepiaj...
I właśnie uznaję, ponieważ uważam, że trzeba być śmierdzącym leniem, żeby nie móc znaleźć tak oczywistych tematów, ale skoro już tak bardzo mnie okrzyczałeś i chciało Ci się sprawdzić ile procent odpowiedzi jest na temat i inne pierdy to proszę:
tutaj masz o schowku:
tutaj masz o ET:
z tym, że doczytaj sobie i stwierdź o co Ci dokładnie chodzi bo w swoich pytaniach mieszasz pojęcia
a tutaj masz o oleju do TDI - bonus:
resztę dyskusji zalecam prowadzić w odpowiednich topikach :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez brucepandzik, sprzedawca mnie zapewniał, że pasuje ale nie mogę sprawdzić bo na auto dopiero czekam. Montaż ma być gratis w salonie, gałkę i tak będą zdejmować do montażu blokady skrzyni. Co do poduchy to żal że nie ma tego "srebrnego uśmiechu" w tourze i kombinuję czy nie da się jej zerwać z poduchy po wypadku i przykleić.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodatutaj masz o schowku:
http://forum.octaviaclub....ghlight=schowek
Komentarz
-
-
Byłem dziś w salonie Skoda w Bielsku - Białej i mi powiedzieli że jak zamówiłem w połowie marca to auto bede miał we wrześniu, bo przerwali produkcję czy coś takiego. Nie wiem czy powiedział to ze złości że u nich nie zamówiłem czy tak jest naprawdę. Zarzekał się że przyszło pismo o przesuniętych dostawach. Szybko pojechałem do innego solonu i już nic na ten temat nie wiedzieli. Może popytajcie u siebie bo ja już jestem załamamy
Komentarz
-
Komentarz