Nie łam się, ja zamawiałem 14.02, a wciąż nie mam potwierdzenia daty produkcji.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Borsuk2Zamieszczone przez pandzikJa durny podpisałem zamówienie bez daty odbioru
I nie liczyłbym na jakieś wielkie gratisy od dilera jak terminy nie zostaną dotrzymane.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikJa durny podpisałem zamówienie bez daty odbioru.... LOL
Tyle te daty jak i ten dokument warty...
Nie wiem czy wszyscy dealerzy dysponują podobnym wzorem zamówienia. Ale wydaje mi się, że tak.
Moim zdaniem podpisanie tego papieru właściwie nie zobowiązuje do niczego żadnej ze stron. Jak dla mnie ma to trochę zbyt luźną forme. Ale prznajmniej dealer nie przygotował tej umowy "pod siebie"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba210Zamieszczone przez pandzikJa durny podpisałem zamówienie bez daty odbioru.... LOL
Nie wiem czy wszyscy dealerzy dysponują podobnym wzorem zamówienia. Ale wydaje mi się, że tak.
Moim zdaniem podpisanie tego papieru właściwie nie zobowiązuje do niczego żadnej ze stron. Jak dla mnie ma to trochę zbyt luźną forme. Ale prznajmniej dealer nie przygotował tej umowy "pod siebie"Pozdrawiam
Maciek
Czekałem na białego Scouta 1.8TSI.......i się doczekaliśmy...trwało to 4 m-ce
www.anatoliandog.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maciek ZadębieZamieszczone przez seba210Zamieszczone przez pandzikJa durny podpisałem zamówienie bez daty odbioru.... LOL
Moim zdaniem podpisanie tego papieru właściwie nie zobowiązuje do niczego żadnej ze stron. Jak dla mnie ma to trochę zbyt luźną forme. Ale prznajmniej dealer nie przygotował tej umowy "pod siebie"
Jedyne czym ryzykujesz w przypadku podpisania papierów jest to, że "zamrażasz" swoja zaliczkę (np 2000zł) do daty wydniejącej na umowie (~3 miesiące) + dodatkowe max 6 miesięcy (jeśli jednak byś się wycofał gdy dealer wywiązał sie z umowy).
Przy lokacie na 5% daje to max 75zł 8) Ale odchodzimy od tematu...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sdssCzy zawias w Turze jest taki sam jak w O2FL?
ale wymiana nawet w aso wiąże sie z utratą gwarancji.
dodatkowo usłyszałem , że Tour może mieć problemy z ładunkiem ok 300kg lub więcej - coś za słabe mi się to wydaje ...
a w homologacji chyba jest 500 kg lub więcej :?:
wire1, mam termin ale nie potwierdzony ... więc siedze cicho :?
Komentarz
-
-
Nie no jest inne zawieszenie, tzn inne amory i hamulce, bo Tour jest tylko w z tymi spowalniaczami, a OII FL jest w 3 wariantach tarcz przod 280,288,312mm :twisted:
[ Dodano: Pią 08 Kwi, 11 17:25 ]
Zamieszczone przez kapipasują z RS-a sprężyny i amorki - pytałem w serwisie,
ale wymiana nawet w aso wiąże sie z utratą gwarancji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA na jakiej podstawie ?? Utrate gwarancji na co ?? To sa podzespoly ktore maja homologacje do tej budy
pozyjemy - zobaczymy...
Komentarz
-
Komentarz