Seat ALTEA.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez sdssSeat ALTEA.
Pojemność bagażnika (l) 409/340 Altea / 532/446 XL / 532/490 Freetrack
O2 ma 560 l (liftback - kombi troszkę większe) więc więcej. Dodatkowym atutem jest niesamowita "ustawność" bagażnika (nie wiem jak w altei, ale wątpię żeby dorównywał do O2).
Jakieś inne typy ?
Komentarz
-
-
Pozatym Seat Altea XL w wersji Reference (więc takie minimum jak ambiente) kosztuje wg. konfiguratora 70 kpln - wątpię, żeby można było 10 tyś zniżki od tego wycharapać ....
Jak pisałem - nie ma dla O2 FL w wersji ambienciak 1.4 tsi żadnej konkurencji w tej chwili na rynku. Jak ktoś szuka auta rodzinnego o przyzwoitych parametrach sinlika to w zasadzie nie ma wyjścia i jest skazany na skodę ....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sdssloyd, sie uparłeś na bagażnik, 99% jeździ w nim powietrze. Yeti 1.2 TSI ambition bedzie za 60. Podobnie Altea 1.2 TSI Reference.
Przecież w innym wypadku to kto by kupił taką krowę na podwoziu golfa ?
Komentarz
-
-
No więc tak,
Dzisiejszy rajd po salonach- Opel Clasic III - super wyposażony, od ręki 56 tys
Hundai i 30 sw- ok 55tys
Ford Focus..... drogo i nie ma w tej chwili
Altea XL 61- ale jak dołozymy gaz to wychodzi 65 tys
Peugota 308 90KM HDI diesel znalazłam z 2010 za 3 tys dobrze wyposażony
I ja się zgadzam, ocavia mi się najbardziej podoba
A jaka cena famili z gazem wg Was może być?
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 20:34 ]
A i czy Famili będzie szybko?
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 20:35 ]
Ten peugot to oczywiście 53 tys
Komentarz
-
-
Z tego co napisałaś to od biedy ten hultaj (cały czas q cenie 55-60 kpln) .... ale w środku znacznie mniej miejsca. Jak jeździłem u kolegi jako pasażer to takie klaustrofobiczne wrażenie mialem .....
Pug 308 HDI w sumie też niezła oferta ale nie wiem co to i jak to działa .... (i przede wszytskim ile ma to miejsca w środku).
Komentarz
-
-
[email protected], a pytałaś kolegę jaczak1 czy ma coś na placu ?SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez [email protected]Ford Focus..... drogo i nie ma w tej chwili
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sdssAltea 1.9 TDI z zeszlego roku za 59tyś są na alledrogo.
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 21:47 ]
[email protected], napisz do danielcia. Nawet jak nie będzie na placu to na FLkę czeka się 3 tygodnie. Ceny cennikowe sprawdz sobie na stronie skody, odejmij od tego 15% i to jest cena jaką możesz próbować u danielcia zawalczyć.
PS. Skoda a szczególnie w wersji ambiente jest cudowna w środku, jeżdżenie nią jeszcze lepsze. Przed chwilą dałem się przejechać koledze co ma volvo 2.5T i nie wierzył, że u mnie tylko 1.4
Komentarz
-
-
[email protected], spróbuj skontaktować się z jaczak1, masz bliżej, bo Mińsk Mazowiecki, a ceny praktycznie takie same jak u danielcia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikMyślisz, że skończą produkcję toura 2 po roku?
zreszta ktos kto pracuje bodajze w Skodzie tutaj tez o tym pisal - ze Tour II wszedl tylko dlatego ze Tour I juz sie kiepsko sprzedawal...
jesli ten Rapid to mialby byc faktycznie tak jak pisza, VW Polo sedan tylko przerobiony, to szczerze mowiac bedzie gorszy od obecnego Toura, tak jak nowe Polo jest od niego gorszy.
moim zdaniem jak ktos chce kupic nowa Octavie - to wlasnie dzieki Tourowi ma do tego dobra okazje (pod warunkiem, ze jednak go za bardzo nie doposazy bo jak to zrobi to ma juz wlasciwie O2 FL), natomiast wydaje mi sie, ze najpozniej do poczatku 2012 r. O2 Tour zniknie... i zastapi ją wlasnie Rapid.
Skoro pisza juz o tym w prasie (co prawda w Indiach) to mysle, ze nowy sedan Skody to bedzie wlasnie to...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiulZamieszczone przez sdssAltea 1.9 TDI z zeszlego roku za 59tyś są na alledrogo.
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 21:47 ]
[email protected], napisz do danielcia. Nawet jak nie będzie na placu to na FLkę czeka się 3 tygodnie. Ceny cennikowe sprawdz sobie na stronie skody, odejmij od tego 15% i to jest cena jaką możesz próbować u danielcia zawalczyć.
Komentarz
-
Komentarz