Spili, Ale do Bielska nie bedziesz jechal , tylko umowicie sie w Gliwicach na Tarnogorskiej
O!
A dlaczego w Gliwicach?
Co tam mają?
Zamieszczone przez KriSSo
Zamieszczone przez Spili
I dowiedziałem się że oficjalnie robią wirusy w autoryzowanych serwisach VW w Polsce dla Kulczyka gdzie VW daje na to dealerską gwarancję.
No nie ukrywam, że ten argument do mnie przemawia najbardziej.
A to ciekawe, bo Kulczyk Tradex nie zezwala na żadną ingerencję w oprogramowanie sterujące. W żadnym ASO np w Szczecinie nie ma mowy o jakimkolwiek tuningu sterownika. Jest to dyrektywa centrali. Momentalnie następuje utrata gwarancji w przypadku wykrycia ingerencji. Dlatego jestem zaskoczony tym, co napisałeś.
Taką informacje dostałem z ich krakowskiego oddziału.
1. czy koło 03G105266BE (1,9TDI, 77kW) różni się czymś od 03G105266BD (2,0TDI, 100,103, 125kW)
2. i czy to ....BD można by zamontować zamiast .....BE
Pytam bo spotkałem się z opinią że można zamienić, a jeżeli tak to może to ....BD od 2,0TDI z racji że jest przeznaczone do mocniejszych silników było by trwalsze?
A może już ktoś ten temat przerabiał?
Co wy na to?[/b]
Setrvačník DSG Luk, Setrvačník pro motory 2.0TDI 100kW/103kW/125kW (BMM, BMN, AZV, BKD) s 6-stupňovou automatickou převodovkou DSG., Škoda Octavia 2, Škoda Superb 2
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
szkoda, nasze przed programem padły
od 40tkm hałasowały i równocześnie przy 62 tkm wymieniliśmy
nie żeby coś się stało ale gwarancja sie kończyła i dlatego trzeba było wymieniać
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
To jest problem nie tylko skody, ale wszystkich samochodów z grupy VAG ze skrzynią DSG, chyba jest takie założenie producenta że ma się psuć, bo serwisy też muszą z czegoś żyć
!!NOWOŚĆ W OFERCIE LIQUI MOLY MOLYGEN 5W50!!
Sklep VAGTECH
Oficjalny dystrybutor olei Meguin
Ul. Łopuszańska 53 (pn-pt - 9.00-17.00, sob - 10.00-13.00)
02-232 Warszawa
tel. 22 8462646, kom. 692312345, 694 679 252
Komentarz