SERVICE INTERVAL - Kiedy do serwisu?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • susik89
    Classic
    • 2010
    • 17

Dzięki
    Aluski wyważali w serwisie - ledwo widać bo wklejane wewnątrz felgi :!:
    Komfort- powiem tak- nie jest źle nawet w koleinach. W tym tygodniu przeszedłem na zimowe ogumienie w rozmiarze 195/65/15 i jestem bardzo niezadowolony że nie poszukałem czegoś w 16" To jest jak na razie porażka po przesiadce z 225 na 195.
    Można dostać choroby morskiej tak buja a na zakrętach strach :szeroki_usmiech
    Odnoście felg naprawdę polecam chociaż wydaje mi się że w tym kolorze nie będą pasowały do każdego koloru autka (ale RC 17 sa w trzech kolorach produkowane )
  • TomaszW
    Ambiente
    • 2009
    • 221
    • Volkswagen

Jak można sprawdzić w wersji ambiente bez Mxi-Dota kiedy mam udać się do serwisu na przegląd? Ile mi zostało czasu, kilometrów do przeglądu? Auto mam już rok ale nie mam przejechane 15 000 km. Do serwisu dzwoniłem i powiedzieli że dopiero mam przyjechać jak coś tam się wyświetli na ekranie. Mnie już korci żeby do nich jechać, zgłosić swoje uwagi i wymienić olej.

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Wciśniej przycisk po prawej stronie zegarów (chyba od zegarka). Przekręć kluczyk, żeby się zapaliły kontroli (trzymając cały czas przycisk wciśnięty). Po chwili powinna się wyświetlić informacja o km i dniach do przeglądu.

[ Dodano: Czw 03 Cze, 10 17:00 ]
      Jakby się okazało, że masz 2 przyciski na zegarach i ten prawy nie działa to spróbuj lewego. Ewentualnie u mnie czasami jest tak (ja mam maxidota przed fl), że muszę przekręcić kluczyk i jak pojawi się ikonka spalania, albo czegoś innego to dopiero wtedy wcisnąć przycisk i trzymać aż się wyświetli info o przeglądzie.
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...