zmieniłem
[O1] opóźnienia w odbiorze nowych samochodów
Zwiń
X
-
nie mogę bo to z radości
[ Dodano: Pią 10 Gru, 10 01:28 ]
Zamieszczone przez marcinos80Zamieszczone przez BaaartPLDokumenty do mnie jadą jutro rejestracja i odbiór w tym tygodniu
Dam znać
Komentarz
-
-
Moja też niestety utkneła w Poznaniu
dokumenty już mam, czekam tylko na transport z Poznania do Krakowa, szybka rejestracja i po auto.
Przez piękna naszą zime prawie przez tydzień nic nie jeździło, mają straszne opóźnienia w transporcie z Poznania sięgające do 2 tygodni :cry:był PASSAT B5 3BG 101 KM AVB
jest Octavia II FL - 1,9 TDI
Komentarz
-
-
Będą ją składać i tak dopiero w 2011, więc tak czy inaczej rok produkcji 2011. Do tego czasu śmigam obecną O2 FL 1.4 TSI.
pozdro
Zamieszczone przez marcinos80ja zamówiłem 06.08 w poznaniu było 01.10(choć nie zakładali mi kratki) w salonie było 23.10
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 22:53 ]
Zamieszczone przez Mach700Ja zamówiłem we wrześniu już na 2011 rok - Laurin & Klement 1,8 TSI DSG kombi. Miało być na początek stycznia. Kilka dni temu pytałem dealera, czy może to potwierdzić. NIC, cisza. Czyli będzie luty, albo marzec... :/ Gdyby taka sytuacja zaszła, będę rozmawiał o kolejnych dodatkach, chociaż już niewiele do tego można dodać (oprócz wersji Laurin Klement domówiłem jeszcze kilka rzeczy).
Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Komentarz
-
-
Ja swoją Octavke 2FL odebrałem w zeszłym roku, lae tez miesiąc poślizgu. W sumie zamówiona w sierpniu, do odbioru w październiku to w końcu odebrałem w listopadzie. Ale po dwóch tygodniach opóźnienia i awanturze w salonie i wizycie u Dyrektora salonu dostałem Octavie 1 do czasu odbioru swojej niuni, bez limitów kilometrów, a żeby się diler za bardzo nie poczul ze sprawe zalatwil, to jeszcze zimowki gratis dolozyli i komplet chlapaków przód/tyl razem z montazem i instalacja pod niefirmowe radio. Teraz jak zajeżdzam do salonu to się wypychają kto ma podejśćTHE TRUTH IS OUT THERE
Komentarz
-
Komentarz