batman_xp1, bartman, ROFL po prostu padłem
Aż do teraz śmiech powstrzymać nie mogę
Moje stwierdzenie
Dotyczyło pytania:
Może faktycznie zabrakło małego słówka: Lewy górny róg ( tej ) strony.
Gdzie pisząc formułowanie tej strony mam na myśli stronę forum którego właśnie przeglądacie.
To się do działu Humor nadaje
ps: Zdjęcia auta tak wykonane że ja nic nie widzę nie możliwe porównanie szczelin więc ocena wizualna tych zdjęć (aby stwierdzić czy bity itp.) według mnie nie możliwa.
Edit:
Generalnie z bocznymi poduszkami jest trochę inaczej niż z przednimi potrzebna dość duża lub specyficzna siła aby je uruchomić np: jak jedziesz drogą i ktoś zmieni pas i uderzy w tylną część auta to może powstać duża szkoda (mocne wgniecenie jeśli to np: tir był ) a poduszki wystrzelić nie muszą. Jeśli zaś na skrzyżowaniu (czyli uderzenie pod kontem prostym) ktoś uderzył to odpalają dość często.
W poduszce jest sterownik który powinien zliczyć odpalenie poduszki i jeśli ten nie został wymieniony to serwis powinien wykryć. Jeśli został wymieniony lub zregenerowany (czego robić nie wolno ale jak jest w Polsce wiadomo) to nie.
Aż do teraz śmiech powstrzymać nie mogę
Moje stwierdzenie
Zamieszczone przez Thundi
Zamieszczone przez batman_xp1
Gdzie pisząc formułowanie tej strony mam na myśli stronę forum którego właśnie przeglądacie.
To się do działu Humor nadaje
ps: Zdjęcia auta tak wykonane że ja nic nie widzę nie możliwe porównanie szczelin więc ocena wizualna tych zdjęć (aby stwierdzić czy bity itp.) według mnie nie możliwa.
Edit:
Komentarz