Zamieszczone przez kross12
Centralny zamek
Zwiń
X
-
Centralny zamek
Witam dzisiaj zauważyłem, że mam problem z ryglem w drzwiach kierowcy. Nie zwsze się zamyka (po wciśnięciu z pilota), a czasami jak się zamknie to nie miga dioda.
Co może być tego powodem?
Do tej pory bez żadnych komplikacji (kurcze teraz będę musiał sprawdzać jak będę zamykał samochód)
W piątek jadę na przegląd więc pewnie mi zrobią, ale żeby mnie nie skasowali za dużo.
-
-
No i podczas przeglądu "niby" zrobili zamek bo przy odbiorze działał. Ale następnego dnia czyli dzisiaj już przestał (z pilota zamykają się 3drzwi i klapa, a od kierowcy ani rusz). Zgłosiłem oczywiście do ASO i powiedzieli, że jeszcze spróbują coś podregulować, ale podejrzewają, że do wymiany będzie zamek (co chyba z robocizną ok 600pln). POmóżcie co tam może być nie tak? bo nie uśmiecha mi się zostawiać tam takiej kwoty.
A przy okazli popsuli mi regulację luterek zewnętrznych (urwali zatrzaski od manetki i trochę lata, oraz reguluje mi się jedynie prawe lusterko, mimo przełączenia na L). Normalnie dzisiaj nerwicy dostałem jak to zauważyłem. Umówiłem sie oczywiście już do serwisu i mam nadzieję, że zrobią mi to psuje !!! Czy mogli coś źle podłączyć, ze reguluje się tylko jedno lusterko, czy coś VAGiem namodzili (bo przestawiali mi język na ang z niemieckiego).
Może znacie w Radomiu godny polecenia serwis. Byłbym wdzięczny za porady.
[ Dodano: Nie 13 Cze, 10 20:58 ]
Nikt nie pomoże ??
[ Dodano: Czw 17 Cze, 10 16:28 ]
No i lipa. Okazało się, że padnięty jest moduł komfortu w drzwiach + jeszcze zaśniedziałe kilka pinów. Więc naprawa trochę mnie szarpnie.
Czy spece zajmujący się serwisem mogą podać przybliżone ceny takiego modułu? (bo wiem jaka jest cena w ASO i muszę poczekać do wypłaty).
Komentarz
-
Komentarz