Dobry serwis blacharsko-lakierniczy w Warszawie i okolicach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marek_kloss
    Drive
    • 2011
    • 64

Zamieszczone przez Agamek12
    PS: ciekawe czy u naszych forumowych dealerów udałoby sie kupić Toura 1.4i z pakietem Optimum za około 40.000zł a 1.6i za 45.000zł?
    Korci Cię? :diabelski_usmiech
    [center:8e1c38bf2b]Pomóż Kindze www.pomoz.eu [/center:8e1c38bf2b]

[center:8e1c38bf2b]"Mów łagodnie i miej przy sobie gruby kij, a zajdziesz daleko." - Teodor Roosevelt
    [/center:8e1c38bf2b]
    Ona pochłania
  • voytek
    Rider
    • 2010
    • 480
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Niestety dziś mojej małżonce udało się wgnieść klapę bagażnika przy parkowaniu tyłem. Klapa jest do wymiany. Domyślam się, że wymiana klapy nie jest wielkim problemem (choć fajnie by było, żeby po zamontowaniu nie trzeszczała i nie ciekła), ale trzeba ją jeszcze polakierować, i chodzi mi o to, żeby odcień lakieru nie różnił się od reszty auta. Niestety nie mam pod tym względem dobrych doświadczeń. W poprzednim aucie wymieniany element polakierowano mi lakierem o innym odcieniu (w ASO!). Niestety tym razem również jestem zdany na ASO ze względu na fakt, że autko jest nowe i na gwarancji.
    Czy ktoś może polecić dobry serwis blacharsko-lakierniczy. Najchętniej Warszawa i rozsądne okolice, ale jak będzie trzeba, to pojadę dalej.
    A takie było ładne nowe autko

Komentarz

• Matis68
      Ambiente
      • 2006
      • 195

Jest na forum dział polecane sklepy i warsztaty - zerknij tam...
      http://www.youtube.com/watch?v=qtDOe...eature=related

Komentarz

• Octan
        Rider
        • 2006
        • 653

Ja korzystałem z usług firmy auto-blak ( www.auto-blak.pl) i byłem bardzo zadowolony. Posiadają autoryzację Skody.

Komentarz

• voytek
          Rider
          • 2010
          • 480
          • Octavia III (5E3)
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Matis68
          Jest na forum dział polecane sklepy i warsztaty - zerknij tam...
          Dzięki. W przypływie wku...nia związanego z uszkodzeniem auta nawet nie sprawdziłem, że podobnych tematów trochę już było.... :wink:

Komentarz

• mozgi
            L&K
            • 2009
            • 1129
            • Octavia I (1U2)
            • AKL 1.6 MPI 101 KM

voytek proponuję porozmawiać z tym kolegą http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=1429 , warsztat w którym pracuje mieści się na Targówku ( obok szpitala bródnowskiego), kilka osób z forum zna dobrze ten warsztat,
            ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
            Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• MarioPL
              Classic
              • 2009
              • 33

Re: Dobry serwis blacharsko-lakierniczy w Warszawie i okolic

Miałem podobny problem, z tym, że lakierowania i wymiany było więcej.
              Robiłem swoją Skodę w Jankach - serwis Zalewscy i muszę przyznać, że jestem zadowolony.
              Oczywiście to ASO.
              Moim zdaniem kierownik, który tam pracuje zna się na rzeczy i nie opowiada niestworzonych historii a ponadto trzyma krótko pracowników, co skutkuje niezłym efektem końcowym.
              Pozdrawiam,

MarioPL

Komentarz

• voytek
                Rider
                • 2010
                • 480
                • Octavia III (5E3)
                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Dzięki jeszcze raz. Po dokładnych oględzinach okazuje się, że w kilku miejscach jest wgnieciona blacha, ale lakier nieuszkodzony. Podobno da się takie wgnioty powyciągać. Znalazłem już nawet na forum namiary na dwóch takich magików. Podjadę i zapytam, może obejdzie się bez wymiany klapy.

Komentarz

Pracuję...