Bobas122, a sobota jedna wolna sie zdaza
Brzeczenie (halas) licznika w OI
Zwiń
X
-
Brzeczenie (halas) licznika w OI
Witam,
Sluchajcie, moze ktos mial cos podobnego ?
przy okreslonych obrotach (raczej niskich, chociaz nie zawsze) halasuje licznik. to jest rodzaj brzeczenia, strasznie irytujacego, ktory sie stamtad wydobywa. nie pomaga docisniecie szybki (mialem tak kiedys w golfie II). dodam, ze mam przejechane 34k km.
nie wiem, moze cos sie tam poluzowalo ? cos nie dociska ?
jak myslicie, czy jedyna metoda zdiagnozowania szumu jest rozkrecenie licznika ? pewnie majac auto na gwarancji nie warto sie samemu za to zabierac ?
P.S. szukalem na forum na ten temat, ale niestety nic nie znalazlem. jezeli ktos juz o tym pisal poprosze o linka.
z gory dzieki.
micz
-
-
Re: Brzeczenie (halas) licznika w OI
Zamieszczone przez miko_24Witam,Sluchajcie, moze ktos mial cos podobnego ?micz
Powodzenia.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
u mnie to sie pojawilo po 20kkm jazdy po wroclawskich ulicach :|
w drodze do ASO zglosic usterke nie wytrzymalem i z calej sily walnalem z gory w
ten daszek i odziwo pomoglo a do ASO mialem jeszcze tylko 200m :szeroki_usmiech
teraz mam 95kkm i juz nie wystepuje
moja niunia lubi jak sie ja piesci ale czasem trzeba "krzyknac" zeby zajazyla :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chester121calej sily walnalem z gory w
ten daszek i odziwo pomoglo a do ASO mialem jeszcze tylko 200m :szeroki_usmiech
teraz mam 95kkm i juz nie wystepuje
Zamieszczone przez chester121moja niunia lubi jak sie ja piesci ale czasem trzeba "krzyknac" zeby zajazyla :twisted:Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Komentarz