5% rabatu... :lol: mają poczucie humoru...
Osłona silnika w OIIFL
Zwiń
X
-
Osłona silnika w OIIFL
Ostatnio zaciekawilo mnie cos takiego,ze w OIIFL KOMBI plastikowa oslona pod silnikiem jest duzo krotsza niz w OIIFL SEDANIE.Porownywalem z 2 sztukami i w obydwu jest tak samo,autka odebrane w grudniu 2009r.W sumie wszystko jest ok,natomiast martwi mnie to,ze przy krotszej oslonie silnik i osprzet silnika strasznie sie brudzi.Caly syf z ulicy,piach i pył wali prosto na silnik,oprzyrzadowanie i np.pasek co raczej nie przedluza zywotnosci tych czesci samochodu.Sprawdzcie u siebie czy macie tak samo,czy moze ktos cos u mnie namieszal i dostalem krotsza oslonke gratis :zastrzelic p.s.dodam,ze silniczki te same tzn. 1.4tsiRespect All,Fear No One!
-
-
Zamieszczone przez fan.Caly syf z ulicy,piach i pył wali prosto na silnik,oprzyrzadowanie i np.pasek co raczej nie przedluza zywotnosci tych czesci samochodu.
Masz jakieś zdjęcia tych osłon - ile cm długości ma ta krótsza osłona a ile dłuższa? o ile jest dłuższa? może zależy też od skrzyni biegów długość osłony?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arekbanJa mam O2 FL 1.4 TSI COMBI z kwietnia 2010 i osłona mamniej więcej 35 cm od końca krawedzi zderzaka. Macie takie same ?
u mnie jest 33cm liczac od miejsca jak pod spodem autka konczy sie zderzak.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez fan.Caly syf z ulicy,piach i pył wali prosto na silnik,oprzyrzadowanie i np.pasek co raczej nie przedluza zywotnosci tych czesci samochodu.
Masz jakieś zdjęcia tych osłon - ile cm długości ma ta krótsza osłona a ile dłuższa? o ile jest dłuższa? może zależy też od skrzyni biegów długość osłony?
[ Dodano: Sob 19 Cze, 10 06:59 ]
Czy ktos moze dokladal metalowa oslonke pod silnik do OIIFL KOMBI?Jesli tak to prosze o podeslanie linkow gdzie byla kupowana.pozdrawiamRespect All,Fear No One!
Komentarz
-
Komentarz