Osłona silnika w OIIFL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lucek12
    Drive
    • 2010
    • 56

Osłona silnika w OIIFL

5% rabatu... :lol: mają poczucie humoru...
  • fan
    Elegance
    • 2009
    • 760

Osłona silnika w OIIFL

Ostatnio zaciekawilo mnie cos takiego,ze w OIIFL KOMBI plastikowa oslona pod silnikiem jest duzo krotsza niz w OIIFL SEDANIE.Porownywalem z 2 sztukami i w obydwu jest tak samo,autka odebrane w grudniu 2009r.W sumie wszystko jest ok,natomiast martwi mnie to,ze przy krotszej oslonie silnik i osprzet silnika strasznie sie brudzi.Caly syf z ulicy,piach i pył wali prosto na silnik,oprzyrzadowanie i np.pasek co raczej nie przedluza zywotnosci tych czesci samochodu.Sprawdzcie u siebie czy macie tak samo,czy moze ktos cos u mnie namieszal i dostalem krotsza oslonke gratis :zastrzelic p.s.dodam,ze silniczki te same tzn. 1.4tsi
    Respect All,Fear No One!

Komentarz

• Jac_ek
      RS
      • 2009
      • 1733

Zamieszczone przez fan
      .Caly syf z ulicy,piach i pył wali prosto na silnik,oprzyrzadowanie i np.pasek co raczej nie przedluza zywotnosci tych czesci samochodu.
      no widzisz a ja mam 13 letnią corolle bez osłony i jest czysto ;-), tak się kiedyś robiło samochody hehehe

Masz jakieś zdjęcia tych osłon - ile cm długości ma ta krótsza osłona a ile dłuższa? o ile jest dłuższa? może zależy też od skrzyni biegów długość osłony?
      - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• arekban
        Ambiente
        • 2010
        • 208

Ja mam O2 FL 1.4 TSI COMBI z kwietnia 2010 i osłona mamniej więcej 35 cm od końca krawedzi zderzaka. Macie takie same ?

Komentarz

• winni77
          RS
          • 2009
          • 2183
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez arekban
          Macie takie same ?
          :kciukgora
          Mój "Batmobil"

Komentarz

• fan
            Elegance
            • 2009
            • 760

Ja mam O2 FL 1.4 TSI COMBI z kwietnia 2010 i osłona mamniej więcej 35 cm od końca krawedzi zderzaka. Macie takie same ?
            tzn mierzyles od samego przodu auta,czy od tej krawedzi co sie konczy zderzak a zaczyna sie oslona?moze zmierzy ktos kto ma wersje sedan?
            u mnie jest 33cm liczac od miejsca jak pod spodem autka konczy sie zderzak.
            Respect All,Fear No One!

Komentarz

• arekban
              Ambiente
              • 2010
              • 208

[quote="fan"]
              u mnie jest 33cm liczac od miejsca jak pod spodem autka konczy sie zderzak.
              Mam to samo...

Komentarz

• fan
                Elegance
                • 2009
                • 760

Zamieszczone przez Jac_ek
                Zamieszczone przez fan
                .Caly syf z ulicy,piach i pył wali prosto na silnik,oprzyrzadowanie i np.pasek co raczej nie przedluza zywotnosci tych czesci samochodu.
                no widzisz a ja mam 13 letnią corolle bez osłony i jest czysto ;-), tak się kiedyś robiło samochody hehehe

Masz jakieś zdjęcia tych osłon - ile cm długości ma ta krótsza osłona a ile dłuższa? o ile jest dłuższa? może zależy też od skrzyni biegów długość osłony?
                dlugosci oslony w sedanie nie znam,ale z tego co widzialem to jest dluzsza(nie wiem czemu bo porownywane samochody sa dokladnie tak samo wyposazone i z takimi samymi silnikami i skrzyniami biegow)

[ Dodano: Sob 19 Cze, 10 06:59 ]
                Czy ktos moze dokladal metalowa oslonke pod silnik do OIIFL KOMBI?Jesli tak to prosze o podeslanie linkow gdzie byla kupowana.pozdrawiam
                Respect All,Fear No One!

Komentarz

Pracuję...