Lewe lusterko (wkład)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kasper
    Classic
    • 2007
    • 23

Lewe lusterko (wkład)

Witam!

Mam znajomego który posiada Volkswagena LUPO 1,2 TDi po modyfikacji chiptuning. Chciałby w najbliższym czasie podjechać na hamownie i pomierzyć parametry (moc, moment obrotowy) furaka.

Powiedzcie mi czy moga wystapić problemy z pomiarami samochodu wyposażonego w skrzynię Tiptronic? Jezeli tak to jakie?

Z tego co się orientuję to żadna Octavia nie była wyposazona w skrzynie Tiptronic , no ale w Octavii II jest DSG.

Być może ten topic zostanie wykorzystany przez posiadających skrzynie automatyczne w swoich turbodieslach lub turbobenzynach

Podzielcie się doświadczeniami ....
  • ===Tomy===
    Rider
    • 2006
    • 552

Lewe lusterko (wkład)

Witam.
    Postanowiłem wspomóc mojego kolegę. 2 dni temu miał spotkanie na parkingu z dostawczym. Lewe lustereczko trach + ramka okalająca obudowę (Octavka 1999r.).
    Sam wkład z podgrzewaczem w ASO kosztuje 160 zł, ramka 16 zł.
    Na www.lusterka.prv.pl sam wkład asferyczny/dzielony to 25 zł.
    Kolega ma lusterka podgrzewane i nie wiem czy teraz nie potrzeba dodatkowo podkładki i grzałki. Nie idzie przełożyć z oryginalnego prawda ? Doradźcie proszę.
    Całość takiego kompletu to wówczas koszt 73 zł. I tak warto, jednak nie mam pojęcia czy zamawiać wszystko.

Widzę, że temat lusterek już był, nie znalazłem jednak odpowiedzi na swoje pytanie więc w razie 'W' i ponownie dublowanie tematu proszę o wybaczenie
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• jelcyn1967
      Classic
      • 2005
      • 22

mialem ten sam problem. nie wiem jaki macie dostep do szrotow tam na zachodzie, ale ja znalazlem wklad od passata i tez pasuje. kabelki do podgrzewania sa z drugiej strony ale nie ma filozofii aby je przedluzyc. bawienie sie z wkladami ,matami grzewczymi, ramkami chyba nie ma sensu- to moje zdanie

Komentarz

• ===Tomy===
        Rider
        • 2006
        • 552

Zamieszczone przez jelcyn1967
        mialem ten sam problem. nie wiem jaki macie dostep do szrotow tam na zachodzie, ale ja znalazlem wklad od passata i tez pasuje. kabelki do podgrzewania sa z drugiej strony ale nie ma filozofii aby je przedluzyc. bawienie sie z wkladami ,matami grzewczymi, ramkami chyba nie ma sensu- to moje zdanie
        Temat już nieaktualny. Zamówiłem dla kolegi całość 70 zł zawsze mniej niż 160 zł
        Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
        Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
        Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...