B6 to chyba najtwardsze jakie mozna wrzucic do seryjnych springow. Roznice sa znaczne, auto trzyma sie jak przyklejone, nie ma niespodzianek na lukach ale dupcia na tym troche cierpi, choc IMO niewiele.
Ty swoich nie zajezdzaj, Ty je zwalaj w takim stanie w jakim sa :szeroki_usmiech
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Zamawiałem komplet, a dostałem tylko przednie :x . Na szczescie po telefonie wszystko się wyjaśniło i dosłał tył. W sumie jestem zadowolony. Cena bardzo dobra. Dałem ~2tys. To już moj drugi komplet B6. Trzymanie w zakerętach jest na tych amorkach bez porównania do serii.
Ale do następnej fury to sobie jednak wrzuce jakieś olejowe Krosno, czy inne Delphi :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Zamawiałem komplet, a dostałem tylko przednie :x . Na szczescie po telefonie wszystko się wyjaśniło i dosłał tył. W sumie jestem zadowolony. Cena bardzo dobra. Dałem ~2tys. To już moj drugi komplet B6. Trzymanie w zakerętach jest na tych amorkach bez porównania do serii.
Ale do następnej fury to sobie jednak wrzuce jakieś olejowe Krosno, czy inne Delphi :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
a dlaczego drugi komplet? B6 mozna zregenerowac przeciez
[ Dodano: Czw 18 Lis, 04 22:01 ]
Zamieszczone przez Piotrus
Leff, a skolko ta przyjemność?Zamawiales u tego gostka z net'u (mtsbilstein czy jakos tak) ?
tak, bralem w mts a wynioslo mnie 1785 z przesylka + montaz z geometria 250
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
a dlaczego drugi komplet? B6 mozna zregenerowac przeciez
Chyba nie każde się regeneruje... Ale nie jestem pewien. Nie wnikałem w sprawę dokładnie, bo stare się pogieły :?. Chyba za nisko latałem :diabelski_usmiech .
znaczy za Koni z regulowana twardością & wysokością powiedzieli 2300zł ?
AFAIK jeśli ma regulację i twardości i wysokości to to jest po prostu gwint :-) Z tym, że za 2300zł gwint KONI, to aż się wierzyć nie chce. Sam mam podobny problem, bo chciałbym usztywnić zawieszenie, nie obniżając przodu, który i tak jest bardzo nisko...
Komentarz