KLIMA PROBLEM OCTAVIA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gladki
    Classic
    • 2010
    • 16

KLIMA PROBLEM OCTAVIA

Z tego co wyczytałem na innych wątkach w PD nie ustawiamy kąta wtrysku.
  • mateo15
    Ambiente
    • 2009
    • 132

KLIMA PROBLEM OCTAVIA

Witam forumowiczów, mam taki problem od 2 msc mam octavie 1.6 2004r. Mam Climatronic, i stad ten problem. Nie kapie mi woda, na dworze ponad 30stopni a tu ani kropelki. Filtr przeciwpyłkowy wymieniony, klima nabita tez w aucie przyjemnie chłodzi. Czytałem juz wiele na forum, ale niestety niczego sie nie dowiedziałem, dlatego z góry przepraszam jesli cos przegapiłem i proszę o pomoc. CO ZROBIC?

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

jak klima chłodzi to chyba nie ma co szukać usterek a co do kapania wody to u mnie tez nie kapie. Wodę tylko widzę jak np zatrzymam auto i zacznę parkować tyłem to na asfalcie widać wtedy mokre punkty( stróżki ) Jak auto stoi to nigdy nie widziałem żeby mi kapało no chyba że dezynfekuje klime to wtedy jak najbardziej mam kałuże pod autem

Komentarz

• mateo15
        Ambiente
        • 2009
        • 132

czyli nie przejmować się tym? boje się ze coś jest nie tak bo jeździłem ostatnio peugeotem expertem i po przejechaniu 10 kilometrów pod autem miałem kałuże ! stad moje obawy

Komentarz

• tryton
          Elegance
          • 2008
          • 935

Zamieszczone przez mateo15
          czyli nie przejmować się tym?
          jak wszystko działa a odpływ nie jest zatkany a raczej nie jest bo nie piszesz że masz wodę w aucie to tankuj i ciesz się z nowego nabytku i doceniaj klimę w te upały Takie jest moje skromne zdanie

Komentarz

Pracuję...