zgadzam sie, na frigo w poprzednim autku nic prawie zadna zaspa mnie nie zatrzymala. jak trzeba bylo to sie w nie wbijalem po trochu az przejechalem czy tez zaparkowalem.
Szyba
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Szyba
Witam wszystkich mam malutkie pytanie. Jutro jade oglądnąć Octavie data produkcji samochodu to 29.01.2001 rok. Przednia oraz tylna szyba jest z 2000r. a reszta 2001r. Srzedawca twierdzi że był przełom roku i jest to narmalna rzecz. Co o tym myślicie :?:Bob
-
Nie wydaje mi się,żeby to było normalne.Nawet jeśli był przełom roku,to wszystkie szyby powinny być takie same.Albo 2000,albo 2001.
Bardziej stawiałbym na wszystkie z 2001 roku,jednak rok produkcji o czymś świadczy.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Ja miałem Opla Astrę ze stycznia 1996r i cztery szyby przednie były 1995 a reszta z 1996rFiat Palio Weekend 1.2 16v 59kw. 2002r
Komentarz
-
bob219, jak kupowałem leona w styczniu 2002 miałem przednią szybę z 2002 a reszt była z 2001. moim zdaniem, rzecz normalna jak się kupuje auto na początku roku, "zapasy" też trzeba wypchać...pytanie tylko, czy to występuje we wszystkich markach?
Komentarz
-
-
To i ja się dopiszę.
Szwagier ma salonową OII z 2008r. Wszystkie szyby poza jedną są z rocznika 2008r. a jedna jest albo z 2007 albo 2009 nie pamiętam dokładnie.
Komentarz
-
Pewnie na przejściu z roku do roku może sie tak trafić. Jak różnica na szybach by była o 2 lata - to jest coś nie halo.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
abstinent, nawet nie we wszystkich O2 występował VIN na szybie
poza tym od pewnego czasu juz nie trawią szkła VINem :diabelski_usmiech
mam auto ze stycznia i tez na szybach mam rózne rocznikiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz

Komentarz