Na stoowe to. Przerabialem juz tej "zimy"... wytopienie tego guana rozwiazuje problem.
Fulda czy Kumho
Zwiń
X
-
Mam w chwili obecnej Kumho KH31, bardzo przyzwoita oponka, trudno zerwać przyczepność na suchym. na mokrym w zakrętach też niezła, cicha i komfortowa. Autko z fabryki wyszło na fabrycznych 15" Turanza, teraz mam 16" Kumho i jestem zadowolony. Na Kumho zdecydowałem się bo miałem już zimówki w tej firmy w miśku(tylny napęd, używany po górkach) i dały radę. Jeśli chodzi o fuldę brak doświadczeń.west OII FL Combi 1.8 Tsi
Komentarz
-
-
Witam
Dzieki za zainteresowanie tematem.
Tez zastanawiam sie nad Yokohama adrive, ma ona bardzo pozytywne opinie, Kumho Kh31 tez ponoc dobra oponka ale malo ludzi jezdzi na niej (brak opini) choc w ostatnim tescie opon zajela 3 miejsce jako opona wzorowa, o Fuldzie slyszalem ze nie najlepiej radzi sobie na mokrej nawierzchni
Komentarz
-
-
Gość
Fulde EcoControl mialem w poprzednim autko, na suchym cicha, bardzo dobra przyczepnosc jak na taka opone oczywiscie (nie z gornej polki), dobrze trzymala w zakretach mimo profilu 60, na mokrym jak to na mokrym, jak trzeba wystartowac ostro to wiadomo co sie dzieje, ale w tej dziedzinie jest wiele gorszych opon, co do hamowania to w tamtym aucie tyl prawie nie hamowal a mimo wszystko w nikogo nie wjechalem wiec tu tez zle sie nie okazaly. Spoko oponka i jeszcze jedno...kupilem z autem przejezdzilem prawie 3 lata i nie zuzyly sie nadmiernie, jeszcze na 2 sezony jazdy jak nic.
Komentarz
Komentarz