Sterowanie el. lusterek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • darek93
    Classic
    • 2007
    • 36

Sterowanie el. lusterek

Nie ma sprawy
    sądzę, że to najlepsze rozwiązanie, bo wydawać w ciemno dużo pieniędzy na sonde lub nastawnik bez sensu skoro wyczyszczenie może pomóc np.na kolejny rok.

PS.Nastawnik niech lepiej czyści albo znajomy mechanik, albo taki, który wiesz, że jest dobry, albo ASO (koszt chyba 50-100zł, trwa to ok.20min.).

Jest tu dużo chłopaków ze znacznie większą wiedzą niż moja, tak więc może jeszcze ktoś podrzuci inny pomysł.

POZDR. !

[ Dodano: Wto 09 Maj, 06 12:36 ]
    Porter wysłałeś mi PM'a a ja nie mogę na niego odpowiedzieć, gdyż...wyłączyłeś prywatne wiadomości... :P
    taki pojawia mi się komunikat, gdy chce do Ciebie wysłać PM

Jak chcesz mogę odpowiedzieć w tym topicu, ale obawiam się, żeby nie zaczął sie tu robić bałagan i OT.
  • Bareq
    Rider
    • 2006
    • 272

Sterowanie el. lusterek

No skoro zrobilem juz zamek w klapie to czas na nastepne usterki Mianowicie nie dziala elektryczne sterowanie lusterkami, a oprocz tego zauwazylem jeszcze nie dzialajace podgrzewanie lewego lusterka, skoro jedno i drugie jest na tych samych drzwiach to podejrzewam ze pociagniete jest wspolne zasilanie, dobrze mysle? No i jak sciagnac boczki drzwiowe, widze na krawedzi drzwi jakies srubki (maly imbus?) oraz jak sciagnac korbke? w tico trzymala sie ona na takiej zawleczce w ksztalcie greckiej Omegi, a jak jest w Occie? Do tego jeszcze nie widze srubek klamki, tez jestem ciekaw jak ja zdemontowac. Bylbym dzwieczny za opis niespodzianek jakie moge napotkac przy demontazu tapicerki drzwi
    Planujesz wakacje w Ustce?
    zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

wokoło korbki jest pierścień przesuń go do góry trzymając korbę na dole a pod nakładkami na "klamkach" które to trzeba delikatnie od dołu dużym płaskim śrubokrętem podważyć znajdziesz dwie śruby na krzyżaka zdejmij jeszcze głośniczek w narożniku i boczek lekko do siebie i do góry (wokoło jest 7 śrubek na torxa 25)

Komentarz

• Bareq
        Rider
        • 2006
        • 272

ok, dzieki za wskazowki, juz zaopatrzylem sie w torxy, jutro/pojutrze bede mieszal, a ten glosnik przy lusterku to jest na wcisk ?
        Planujesz wakacje w Ustce?
        zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Tak na wcisk, podwaz od strony ramy drzwi rekoma zejdzie bez problemu.
          Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...