Zamieszczone przez Dzida
jakie koła załozyc?
Zwiń
X
-
Re: jakie koła załozyc?
Zamieszczone przez revolta12hej. mam obecnie octavie 2 na 225/45/R17
i juz chce je zmienic, bo nie ma na nich wcale komfortu jazdy.
co radzicie mi załozyc? zastanawiam sie nad powróceniem do rozmiaru R15, ewentualnie ale tez nie bardzo jeszcze R 16 . co wy na to?
Komentarz
-
-
Re: jakie koła załozyc?
Zamieszczone przez krzysiek83wprZamieszczone przez revolta12hej. mam obecnie octavie 2 na 225/45/R17
i juz chce je zmienic, bo nie ma na nich wcale komfortu jazdy.
co radzicie mi załozyc? zastanawiam sie nad powróceniem do rozmiaru R15, ewentualnie ale tez nie bardzo jeszcze R 16 . co wy na to?
no i może irytująco brakować trakcji w mocniejszych silnikach na 195.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Odnosnie 15-stek w octavii ma to swoje plusy, kiedys mialem akcje ze koles z naprzeciwka wyskoczyl mi na czolowke i uciekajac wpieprzylem sie w dziure - a raczej krater, auto podskoczylo, wszytko wypadlo ze schowka, huk itp, juz myslalem ze conajmniej MCpherson poszedl sie krzywić a nie stalo sie nic :!: opona, felga, zawieszenie wszystko bylo wporzo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkba tak trzeba montowac alu 15 (ktore imo wygladaja straszliwie)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbmoze po prostu wystarczy dobrze dobrac fele
Zamieszczone przez rkbmysle nad jakas maxymalna czerniasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbZamieszczone przez szkoda
wystarczy dobór felg, te są z rancikiem i już nie wyglądają na 17 :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
za to 15 są "powiększające"saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981szkoda, a co to za zdjęcie? to Twe autka? bo faktycznie nawet gołym okiem widać , że te prawe opony i felgi są większe - średnica od tych lewych
[ Dodano: Sob 19 Cze, 10 15:28 ]
czyli średnica koła odpowiednio 634,5 vs. 634,3mmsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukas220Te wzory ATT zakładają u dilerów do KIA CEED-jak dla mnie odpada.
wiesz, dla niektórych Skoda też odpada :lol:
chociaż dla innych to marka premium w porównaniu do KIA
dla jeszcze innych BKD ze znaczkiem z RSa również, po prostu co kto lubi
rkb, na Twoim miejscu poczekałbym dla równowagi na zdanie kolegów, od których O2 na 15 to kupa, wygląda jak śmietnik itp.
tak żeby było pełne spektrum, żebyś potem nie żałował :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz