kowal 2002, czy na tym placu są inne firmy? Na pewno klient któryś z ich firm. Może brał fakturę lub zamówienie składał?
filtry...jakie polecacie?
Zwiń
X
-
a ja z kolei polecalbym MEHR'a... Ostatnio kupilem caly komplecik filtrow na Ebay'u za smieszne pieniadze moim zdaniem... :roll: Byla tez opcja wybrania filtra kabinowego z aktywnym weglem i to tylko pare groszy drozej ale sie oplaca... :wink: Bardzo sobie chwale ten zakup = dobrze zainwestowane pieniazki...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wicher12tylko MANN
Komentarz
-
-
Wszystko jest produkowane z prawie tych samych materialow, czesto w tych samych fabrykach, tylko zmienia sie loga. To tak jak klocki hamulcowe na ktorych jest napis Ferodo, a obok naklejka np Lucas :lol:
Jak sie je zmienia odpowiednio czesto to nic sie nie dzieje, a jak ktos chce przejezdzic cale zycie na jednym komplecie to kazdy sie rozpadnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mg1976Zamieszczone przez wicher12tylko MANN
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kszok_uka ja z kolei polecalbym MEHR'a... Ostatnio kupilem caly komplecik filtrow na Ebay'u za smieszne pieniadze moim zdaniem... :roll: Byla tez opcja wybrania filtra kabinowego z aktywnym weglem i to tylko pare groszy drozej ale sie oplaca... :wink: Bardzo sobie chwale ten zakup = dobrze zainwestowane pieniazki...
'Pars Mehr Auto Parts Co.,Ltd established by a few of most qualified managers of Iranian Auto parts after sales services Co.`s in 2001 .'skoda
fuckyeah!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KabraxisTylko, ze wlasnie gdzies wyczytalem , ze np filtry olejowe Filtrona puszszaja olej na uszczelce. Wiec pewnosci nie ma
Komentarz
-
-
Mi jeszcze żaden Filtron nie puścił oleju, a kilkanaście już ich miałem (w kilku samochodach w rodzinie). Natomiast czytałem kiedyś w którymś Auto Świecie Poradniku test filtrów oleju, polegający na tym, iż redaktorzy rozcinali puszki w celu sprawdzenia zawartości - pod uwagę brali długość wyciągniętej taśmy filtrującej i materiał z jakiej był zrobiony. Wygrały wtedy właśnie filtry "zachodnie" czyli Mann, Knecht Bosch i firma której nazwy nie pamiętam. Filtron był gdzieś po środku/w drugiej połowie , a najgorsze pod tym względem okazały się (zgodnie z oczekiwaniami zresztą) filtry tańsze w tym JC Premium Intercarsu. Nie wiem na ile taki test jest wiarygodny, ale ja u siebie zamontowałem filtry paliwa, powietrza i oleju Knechta, a przeciwpyłkowy z węglem Filtrona. Różnica w cenach (po zniżkach w Intercarsie) nie była jakaś porażająca, a przynajmniej mam spokojne sumienie.
Komentarz
-
-
Kiedyś w dawnych czasach miałem f powietrza filtron. Był to taki duży okrągły filtr z metalową wkładką. Po pewnym czasie metalowa wkładka zaczęła się oddzielać od reszty filtra i zaczął się rozwalać no i trzeba było go w krótkim czasie wymienić. A tak ze 3 lata temu f paliwa (TDI) oczywiście znów filtron nie dał się odpowietrzyć i znów trzeba było kupować inny. Także nigdyyyy więcej filtron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poza tym różnice w cenach pomiędzy dobrymi filtrami a filtronem nie są aż takie ogromne.Jest Vectra C Caravan 1,9 CDTI
Był VW Sharan 1,8T AJH
Była Octavia 2 Liftback 1,9 TDI BXE
Była Octavia 1 Combi 1,9 TDI ASV
Komentarz
-
Komentarz