opóźnienie w dostawie nowego auta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • domagal10
    Classic
    • 2011
    • 5

Zamieszczone przez bajo_2004
    Używał może ktoś Philipsa Night Guide Double Life?
    spróbuj tutaj może zapytać http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=729&start=0
  • slabyyy
    Classic
    • 2010
    • 9

Zamowiłem Skode Octavię II Kombi niestety salon ma już ponad dwa tygodnie opóźnienia w dostawie. Podobno od dwóch tygodni skoda jest już w Polsce i czeka na montaż kratki. Niedlugo wyjdzie na to, ze czesi szybciej samochód zmontują niż polacy kratke zamontują. To jakis skandal niby maja 24h na montaz a tak naprawde maja to w nosie - tak mnie z usmiechem poinformowal sprzedawce w salonie. Ja rozumiem, ze Skoda przezywa oblezenie i super autka sie sprzedaja ale jakis szacunek chyba sie nalezy? Jak gamonie sie nie wyrabiaja z montazem kratki - w co mocno niewierze - to nich zmienia pracownikow/firme zewnętrzna. Wiecie cos na temat rzekomego montazu kratki i czasu jak to wyglada??

Komentarz

• xxxmikey
      Rider
      • 2010
      • 351

slabyyy, może mają deficyt kratek... Tak czasem bywało, choć do mnie własnie przyjechala kolejna dostawa ośmiu Octavii Combi z zamontowanymi kratkami... :?
      Moja toczka -> tu

Komentarz

• _tm_
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 2333
        • Superb III (3V3)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • CDAA 1.8 TSI 160 KM
        • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Re: opóźnienie w dostawie nowego auta

Zamieszczone przez slabyyy
        Zamowiłem Skode Octavię II Kombi niestety salon ma już ponad dwa tygodnie opóźnienia w dostawie. Podobno od dwóch tygodni skoda jest już w Polsce
        Przy odbiorze sprawdź miernikiem grubość lakieru - może im spadła z lawety w czasie transportu a teraz szybko malują i stąd opóźnienie :diabelski_usmiech
        S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
        Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
        -------------------------------------------------------------------------
        O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
        O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
        O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

Pracuję...