Zamowiłem Skode Octavię II Kombi niestety salon ma już ponad dwa tygodnie opóźnienia w dostawie. Podobno od dwóch tygodni skoda jest już w Polsce i czeka na montaż kratki. Niedlugo wyjdzie na to, ze czesi szybciej samochód zmontują niż polacy kratke zamontują. To jakis skandal niby maja 24h na montaz a tak naprawde maja to w nosie - tak mnie z usmiechem poinformowal sprzedawce w salonie. Ja rozumiem, ze Skoda przezywa oblezenie i super autka sie sprzedaja ale jakis szacunek chyba sie nalezy? Jak gamonie sie nie wyrabiaja z montazem kratki - w co mocno niewierze - to nich zmienia pracownikow/firme zewnętrzna. Wiecie cos na temat rzekomego montazu kratki i czasu jak to wyglada??
slabyyy, może mają deficyt kratek... Tak czasem bywało, choć do mnie własnie przyjechala kolejna dostawa ośmiu Octavii Combi z zamontowanymi kratkami... :?
Zamowiłem Skode Octavię II Kombi niestety salon ma już ponad dwa tygodnie opóźnienia w dostawie. Podobno od dwóch tygodni skoda jest już w Polsce
Przy odbiorze sprawdź miernikiem grubość lakieru - może im spadła z lawety w czasie transportu a teraz szybko malują i stąd opóźnienie :diabelski_usmiech
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Komentarz