A moze szczeki z tylu koncza sie??? Albo klocki od zewnetrznej czesci sa dobre, a wewnetrzne skonczyly swoj zywot
Rozdzielacz gniazda zapalniczki zamontowany
Zwiń
X
-
Rozdzielacz gniazda zapalniczki zamontowany
Więc zamontowałem rozdzielacz gdziazdka zapalniczki. Ma cztery wejscia. Musiałem bo palmptopa nie było gdzie włożyć jak odbierałem cb. Zdjęcie jak to wygląda zapodam wieczorkiem. Ten rozdzielacz łączy się z orginalnym gniazdem. Więc są pod jednym bezpiecznikie.Zakupiłem na allegro.
A to fotki:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
-
-
oby ci jakiś barczysty koleś nie zerwał tego kolanemmam nadzieje ze duzo miejsca na kolana jest
k
Ja mam zainstalowany rozdzielacz pod łokietnikiem tam gdzie zapalniczkaOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Przemyślę żeby to wcisnąc głębiej, bo nie zależy mi na choince. W obecny miejscu znalałem oststni twardy plastik do którego dało by się przykręcię. Ale pokombinuję.
A cb poprowadziłem podłogą. Teraz zmieniam antenkę więc znów muszę się zastanowić jak to zrobić. Dotychczasowy system był taki sobie, też szukam czegoś leprzego.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
autorus, zamontuj sobie ten rozdzielacz w tej półeczce pod kierownicą (obok gniazda diagnostycznego) bedziesz miał do tego lepszy dostęp i nie będzie tak raziło po oczach.k
Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
autorus, a gdzie masz zamontowane cb, bo szukam jakiegoś dobrego miejsca. Pod radiem raczej nie bo tam jest ciepło i otwarta przestrzeń chłodzi radio. Na razie jest tam gdzie zwykle, czyli wciśnięte obok siedzenia pasażera, ale po każdym przestawieniu fotela wypada lub robi się w nim większe wgniecenie.TDI ASV 140KM 300Nm
Komentarz
-
-
Mam od strony kierowcy, jutro zapodam zdjecie. Ale uwazam ze to miejsce tez nie jest za szczesliwe.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
danielpoz
a moze wiecie gdzie kupic gniazdo zapalniczki razem z zaslepka-takie do bagaznika
chodzi mi o jakis dobry wyrob zeby sie znie rozpadlo po paru akcjach
moze octa kombi albo superb mial takie cos w kuferku???
teraz jeszcze trudniejsza sprawa: jakis modul ktory by automatycznie wyl.zasilanie np. przy spadku ponizej 12v? chodzi mi o zasilanie lodowki ale zeby nie wyladowala do zera akumulatora
dziekuje
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpoza moze wiecie gdzie kupic gniazdo zapalniczki razem z zaslepka-takie do bagaznika
chodzi mi o jakis dobry wyrob zeby sie znie rozpadlo po paru akcjach
.....k
aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
danielpoz
norauto mam pod reka wiec podskocze i obadam
a ladnie i solidnie wykonane? podswietlane?
ale fote daj
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpoznorauto mam pod reka wiec podskocze i obadam
a ladnie i solidnie wykonane? podswietlane?
ale fote daj
zafocę jak nie zapomnę....
:szeroki_usmiech ... więc już po foceniu, wklejam:aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
danielpoz
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozdo ilu amper to moze pracowac?
z montażem nie ma problemu, stopka na zatrzask gotowa do przykręcenia i przyklejeniak
aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
zasilacz uniwerslanyOk 100-150zł masz tam szereg róznych koncówek i zakresy natężenia
Sam uzywam do laptopaOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz