1.8 TSI - V max

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Zamieszczone przez piramida
    na seryjnym zawiasie i gumach 205 nie jest tak rózowo jak by sie mogło wydawać przeciez to "tylko" 240
    nic mi się nie wydaje, tylko mam inne spostrzeżenia
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Psycho Dad
      ech

Trasa w sobotę ... spotkałem BMW ... puściłem je przodem ,octavia ma tą wadę że ludzie jej nie zjeżdżają :/ ale za to gość miał wizje mnie zgubić ... dobijał 180 potem odpuścił ale za to przylepił się ford fokus który miał straszną ambicje ale granica 180 nie do pobicia. musiał jechać za BMW

Trasa w niedziele ... komedia ... fabia na zderzaku przy 140 niezła ambicja do 150. ale jak mnie doganiał to od razu na zderzak siadał brakowało kierunku ... Wyprzedzanie prawym pasem standard. Ciężko zjechać jak Gps mówi trzymaj się lewej strony.

Maxa spróbować jak będzie chłodniejsze powietrze mam wrażenie że jak jest około 10C to lekko żwawszy jest
      hehe ale jak masz xenony to częściej zjezdzają :szeroki_usmiech
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• locaj85
        Rider
        • 2009
        • 482

heh kiedyś dostąłem jako auto zastępcze fabie I kombi, z silnikiem 1,9 tdi

po przesiadce do mojej BERTY miałem wrażenie ze nie hamuje i nie przyspiesza

trasę z poznania do koszalina zrobiłem w tej fabce w 2,5 h.... RAKIETA

dodam ze byla do tego zryta( auto zastepcze w serwisie) 240 000 przebiegu

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

Trasa w niedziele ... komedia ... fabia na zderzaku przy 140 niezła ambicja do 150. ale jak mnie doganiał to od razu na zderzak siadał brakowało kierunku ... Wyprzedzanie prawym pasem standard. Ciężko zjechać jak Gps mówi trzymaj się lewej strony.
          nie wiem czy dobrze rozumiem, ale czy to jest tak, że jak ktoś Cię dogania to przyspieszasz mimo, że wcześniej jechałeś wolniej albo ciągniesz się dalej tym lewym pasem :?:
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez szkoda
            na seryjnym zawiasie i gumach 205 nie jest tak rózowo jak by sie mogło wydawać przeciez to "tylko" 240
            nic mi się nie wydaje, tylko mam inne spostrzeżenia
            racja, przesada z tymi prędkosciami :|
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• blind_walker
              RS
              • 2010
              • 4533
              • Octavia I combi (1U5)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

hehe ale jak masz xenony to częściej zjezdzają :szeroki_usmiech
              Antenę na dachu i do tego kamizelkę odblaskową na fotelu pasażera... :P Sprawdzone.
              mkII 20VT (600h worked)
              Roooooomster

Komentarz

• Yarek
                Elegance
                • 2005
                • 992

Trasa w niedziele ... komedia ... fabia na zderzaku przy 140 niezła ambicja do 150.
                Widzę, że lubisz oceniać osiągi aut po ich nazwie. Uważaj - można się nieźle naciąć i powietrze z Ciebie zejdzie ze wstydem.
                . pzdr Jarek
                aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci

Komentarz

• Psycho Dad
                  Rider
                  • 2009
                  • 629

Zamieszczone przez szkoda
                  nie wiem czy dobrze rozumiem, ale czy to jest tak, że jak ktoś Cię dogania to przyspieszasz mimo, że wcześniej jechałeś wolniej albo ciągniesz się dalej tym lewym pasem :?:
                  Szybciej się nie dało był duży ruch ... czekam aż się zwolni pas i nikogo nie poganiam, kolejka . Denerwuje mnie jak ktoś mi siedzi na zderzaku. Bo jedno hamowanie i będę miał go w bagażniku.Jeśli jedzie "szybki i wściekły" to go puszczam ;p Nie mam ambicji być pierwszym na światłach ale są kraje że za jazdę na zderzaku dostaje się mandat.

Zresztą w weekend widziałem hamowanie z dymkiem gdzie po takiej akcji kobieta zjechała na pobocze ... pewnie odetchnąć.

Zamieszczone przez Yarek
                  Widzę, że lubisz oceniać osiągi aut po ich nazwie. Uważaj - można się nieźle naciąć i powietrze z Ciebie zejdzie ze wstydem.

A co do zdziwień ... do stara Vectra 2.5 V6 nieźle się trzymała. :P
                  Fabia 1.6 16V też ma niezły start spod świateł. aż jedynka się skończy.

Co do testowania spod świateł do 95% to są próby objechania mnie.
                  Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.

Komentarz

Pracuję...