LUKI, tu masz fotkę http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=4577#4577
[O2] Jaki serwis Skody polecacie w KRAKOWIE
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[O2] Jaki serwis Skody polecacie w KRAKOWIE
Witam. Zapewne temat już był ale może pojawiły się nowe informacje, nowe warsztaty. Właśnie kończy mi się gwarancja na mojego szkodnika - i trzeba by zrobić wymianę oleju (w ASO 250zl) kontrolka świeci od silnika na żółto ( trzeba wykasować błąd - ASO żąda 120zł) myślę więc, że ceny są grubo przesadzone! Jeśli więc ktoś może polecić jakiś warsztat, mechanika - specjalistę od Skody to podzielcie się tymi informacjami. Z góry dziękuję. RobertOctavia II 1.9 TDI Mint
CB Johny II + President
-
-
Sororial, a kto Ci karze olej kupować w ASO - jedziesz ze swoim olejem kupionym np. w hurtowni i za wymiane płacisz ok 50 zeta - jezeli chcesz mieć to zrobione w ASO. Jezeli poza ASo to duzo masz punktów wymiany oleju.... ale skoro konczy Ci sie gwarnacja i się świeci jakas kontrolka to moze warto Vagiem autko "przebadać". Jakbys uczęszczał na spoty...to juz byś pewnie miał diagnoze :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Ireneusz Porębski jest niezły. Swoje poprzednie auta serwisowałem u niego. Teraz kumpel do niego jeździ i jest bardzo zadowolony.
Komentarz
-
Komentarz