Zamieszczone przez Maicroft
TVN Turbo Rentgen
Zwiń
X
-
Gość
TVN Turbo Rentgen
Tagi: Brak
-
lec
-
Zamieszczone przez QulekTestosteron na szczesnie juz nie istnieje i niech tak zostanie.. heh..k
obciach dla TVN TURBO 8)
tu jest link do tego tematu TESTOSTERON
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebo w swoim podpisie152 KM/342,8 Nm 0-100 km/h w 7,20 sek.
Przepraszam za O/T, ale jak to ladnie ujal Purchawa w innym topicu, zadaje to pytanie w trosce o nieobnizanie poziomu tego forum do tuning.info, etc.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez sebo w swoim podpisie152 KM/342,8 Nm 0-100 km/h w 7,20 sek.
Przepraszam za O/T, ale jak to ladnie ujal Purchawa w innym topicu, zadaje to pytanie w trosce o nieobnizanie poziomu tego forum do tuning.info, etc.
Komentarz
-
-
ogladalem ten program i jedno co mnie wkurwilo to porownywac najubozsza octavie(nawet nie miala skory na kierownicu) do dobrze wyposazonej astry( nawet miala xenony)
a pozniej gadanie ze astra w srodku jest przyjemna w dotyku a octavia nie
dodatkowo 2 rozne silniki (105 vs 130) ciekawe ktore wygra?????
no i koles mnie zagial tym ze w octavi jest mniej miejsca z tylu
bylem w salonie opla i siadalem z przody(ustawienie fotela) i pozniej siadalem z tylu
to astra wogole nie ma szans (niebo a ziemia)
no ale ten kurdupel z rentgena widocznie ma problem z ocena odleglosci
jednym slowem nie podobal mi sie test
wedlug mnie auta testowe powinny byc z tym samym silnikiem (lub podobnym) i wersja wyposazenie musi byc jednakowa
a on dal dwie skrajnosci
dla mnie PORAZKA :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chester121ogladalem ten program i jedno co mnie wkurwilo to porownywac najubozsza octavie(nawet nie miala skory na kierownicu) do dobrze wyposazonej astry( nawet miala xenony)
a pozniej gadanie ze astra w srodku jest przyjemna w dotyku a octavia nie
dodatkowo 2 rozne silniki (105 vs 130) ciekawe ktore wygra?????
no i koles mnie zagial tym ze w octavi jest mniej miejsca z tylu
bylem w salonie opla i siadalem z przody(ustawienie fotela) i pozniej siadalem z tylu
to astra wogole nie ma szans (niebo a ziemia)
no ale ten kurdupel z rentgena widocznie ma problem z ocena odleglosci
jednym slowem nie podobal mi sie test
wedlug mnie auta testowe powinny byc z tym samym silnikiem (lub podobnym) i wersja wyposazenie musi byc jednakowa
a on dal dwie skrajnosci
dla mnie PORAZKA :evil:Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
lec
Komentarz
-
lec, Jezdzili Octa 1.9TDI 105KM i Astra 2.0 DTI 120KM, a najslabszy silnik diesla w Astrze to 1.3 90KM :twisted: tosz to musi byc rakieta.
Do tego Opel ma jeszcze silnik 1.7 100KM, ktory wg mnie jest najwieksza porazka, ale niech im bedzie.
Jakby porownali silnik VW 1.4TDI z tym 1.3 CDTI to bylby fajny test w takich ciezkich gablotach :lol: tylko, tego pierwszego nie daja :twisted:
Komentarz
-
-
zaznaczal ale podczas rozpedzania O2 miala cos kolo 11sec i nie byl tym usatysfakcjonowany, za to ciagle podkreslal ze astra ma okolo 10 sec
wiec pytam sie po co :shock: :? ? nie wspominajac juz o hamowanie (prawie 5m roznicy na kozysc O2) :lol:
aha i nie wiem czy tez to uslyszeliscie ale pani z eurotax'u powiedziala ze O2 to segment juz D 8)
Komentarz
-
-
lec
Maicroft, ale 1.3 90KM to beznyna a nie diesel. Nie wiem czy sa slabsze diesle w A3 czy nie, ale zaznaczal ze brali najslabsze jakie sa wsadzane w tych autach
chester121, no miala 10s z hakiem ale przy Octavii zaznaczal ze slabsza jednostka + wyzej moment obrotowy
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecMaicroft, ale 1.3 90KM to beznyna a nie diesel. Nie wiem czy sa slabsze diesle w A3 czy nie, ale zaznaczal ze brali najslabsze jakie sa wsadzane w tych autach
chester121, no miala 10s z hakiem ale przy Octavii zaznaczal ze slabsza jednostka + wyzej moment obrotowy
nie ma tam zadnego benzynowego 1.3, benzyna zaczyna sie od 1,4 90KM
to miejsce z tylu tez mnie dziwi?! no ale moze inaczej to ocenialem
rzeczywiscie rozne byly te samochody, nawet to, ze octa byla oklejona nalepami TVN Turbo, tez nie pomoglo temu testowi, bo ciezko bylo dla kogos kto nie zna samochodu wyrobic sobie zdanie na temat jego wygladu (fajnie wygladala z tymi nalepkami).
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
a to wogule jeszcze ktos oglada ten smietnik pt Tvn Turbo? :lol: ....ja sie staram unikać ..no chyba ze małoznka oglada na drugim TV na TVN Taniec z Gejami :lol: no to ja wtedy z nudów se włacze..ostatnio widzaiałem porównanie BMW bodajże z Saabem chyba...dokąłdnie nie pamietam ale to wtedy co prowadzacy miał kulasa w gipsie....no w pewnym momencie wiedz jedzie pacjent betą i słysze ....."w aucie jest fajnie bo......."..a za chwile ta sama sytuacja tylko w sabie..i pan zaczyna" jest kiepsko bo...."..buheheh...zenada...a jak porównywali opla do octy to miałem wrazenie ze tekt był pisany bez ogladania do samochodów.......archaiczny wyglad octy do opla......powiazanie octy II z golfem IV :lol: ..mało miejsca z tyłu w occie ....te teksty to jakby sie tyczyły OI.....no ale cóż taki poziom..... :lol:
A i podoba mi sie jeszcze program bodajże garaż chyba...no w kazdym razie ten gdzie sie wypowiadaja szpece z takiego jednego warsztatu :wink: .taki grubas przewaznie....jak ich widze to normalnie becze jak sobie przypomne jak ci sami szpecze mi wymieniali drazek w skodzie przez tydzień czasu bo nie potrafili dobrać odpowiedniego....co panowie w ASKO zrobili w 5 minut + 20 minut wymiana :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez sebo w swoim podpisie152 KM/342,8 Nm 0-100 km/h w 7,20 sek.
Bez zadnego przygotowania, wiec moze i 7,2s jest realne? :roll:
Oczywiscie wedlug G-techa w wersji USA, czyli do ~96km/h. :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Przepraszam za O/T, ale jak to ladnie ujal Purchawa w innym topicu, zadaje to pytanie w trosce o nieobnizanie poziomu tego forum do tuning.info, etc.k
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
lec
nie wiem o co Wam chodzi, dla mnie test i tak byl tendencyjny z racji tego ze flota TVN oparta jest na Skodzie, a tu wychodzi na to ze i tak za malo chwalili :P
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecnie wiem o co Wam chodzi, dla mnie test i tak byl tendencyjny z racji tego ze flota TVN oparta jest na Skodzie, a tu wychodzi na to ze i tak za malo chwalili :P
a nie o to, ze ktos smial jakos tam zle ocenic octe!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez daneczek76Widać że Opel był sponsorem programu
Komentarz
Komentarz