[O2] Dwa rodzaje wahaczy, jakie numery?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Zamieszczone przez macherstudio
    Faktycznie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, to nic że koleś budzi mi chore dziecko, bo przecież ma priorytetową sprawę jaką jest paczka, to nic że nie spodziewałem się paczki pobraniowej, to zupełnie nic żę nie rozumie, że jeśli raz zadzwoni i nikt nie otwiera to coś musi oznaczać, np. że NIKTO NIE MA DOMA .... ale masz rację, POWINIENEM mu podziękować za sumienne i staranne wykonywanie obowiązków pracowniczych, ja dziękuję POCZCIE za takie DEBILNE traktowanie klienta, jako kurator nie mogę do ludzi chodzić o takiej porze, ale POCZTA owszem ....
    Wiesz, nawet jakbym miał Kiłe, Kobieta moja miala Rzeżączkę, dziecko chorobe sieroca - to bym ta zakichana paczke odebral. Ludzie gonia za kawalkiem chleba - bo sa szkalowani przed szefostwo z presja o wyniki - a Ty mu kazesz paczke awizowac ... kiedy jestes w domu i odebrac ...

Zaznaczylbys godzine odbioru paczki na protokole doreczenia i nastepnie udal sie z tym na poczte ... ale nie, Ty wolisz udac sie na poczte o 8 rano ( dziwne, bo wszystkie PP we Wroclawiu oprocz glownej sa czynne od godziny 10 do 20 ) i robic zadyme i oskarazac o zgubienie paczki - i za wszystko beknie bidny listonosz, bo jego pociagna do odpowiedzialnosci ... :evil:

Ku...wa ludzie, swieta ida, troche wyrozumialosci ... Typ chcial doreczyc jak najwiecej paczek, bo wie ze jesli beda zalegac na urzedzie, to sie sajgon zrobi i 90% przesylek nie dojedzie do zainteresowanych na czas.

Zenada jednym slowem.
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

ZTCW to w O2 występują 2 rodzaje wahaczy jedne odlewane o numerze 1K0407153N (prawy) a drugie blaszane, jakie numery mają te drugie :?:
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...