Paleta barw/kolorów/lakierów - Octavia 1 przed FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Udesky
    RS
    • 2007
    • 1692
    • Octavia I (1U2)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Paleta barw/kolorów/lakierów - Octavia 1 przed FL

Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu u was nie było, ale przejdźmy do tematu.
    Otóż, rozbiłem sobie lusterko. Musze kupić wkład i kompletną obudowę (machanizm jest sprawny).
    Tu pojawia się problem, bo chce kupić lusterko pod kolor samochodu. Mój kod lakieru to 9900 - garanit metaliczny (czy jakoś tak) w wersji przed FL.
    Jako, że ciężko znaleźć ten kolor, a jak jest to cena spora jak na lusterko bo po 100zł, to jestem ciekaw czy w gamie palet barw VW, Audi czy Seata są takie same kolory tylko o innym oznaczeniu?
    Przekopałem net w poszukiwaniu i nic nie znalazłem, jedynie na stronie Motipa jest powiązanie mojego lakieru 9900 z L8L8 i F8B, które ni jak się mają do gamy VAG.
    W Polsce nie ma kryzysu.
    Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
  • Kojocisko
    Classic
    • 2011
    • 20
    • Volkswagen
    • AGN 1.8 20V 125 KM

A poszukaj tutaj może znajdziesz cos w podobnym odcieniu, chyba w palecie BMW był w deseń tego

Coś takiego jak w tej aukcji https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#xtor=SEC-8
    Ostatnio edytowany przez Kojocisko; 21964.

Komentarz

• Udesky
      RS
      • 2007
      • 1692
      • Octavia I (1U2)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Stronę juz dawno przeglądałem i niema tam mojego koloru. Poza tym w grę wchodzą tylko kody barw z grupy VAG, ponieważ tylko z nich dopasuje lusterko do auta.
      W Polsce nie ma kryzysu.
      Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

Pracuję...