[O1] Pytanie o plastikowe podszybie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ciurny
    Classic
    • 2010
    • 8

Enriquez, dzięki za linka, właśnie rozwiązał się mój problem z montażem anteny na stałe Zawsze mówiłem, że najciemniej pod latarnią a nie miałem czasu podjechać do chłopaków w Jerozolimskich i tak się bujałem z myślami. Sorry za OT.
  • smug
    Ambiente
    • 2009
    • 160

Witam.

Mam takowy problem, że podszybie wymaga już niestety wymiany (sparciała uszczelka itp).
    I moje pytanie jest takie (posiadam O1 przed fl) czy podszybie z octavii po fl pasuje do tej przed?
    Moje pytanie wiąże się to z tym że podszybie po fl ma mniejsze kratki i jest szansa że będzie mniej liści i innego syfu wpadało w okolice filtru kabinowego i mechanizmu wycieraczek.

Pozdrawiam
    Sprzedam głowicę do 1.9 TDI ASV. Info na priv.

Komentarz

• gregor6
      Rider
      • 2008
      • 488
      • Volkswagen

Zamieszczone przez smug
      czy podszybie z octavii po fl pasuje do tej przed?
      Z tego co się orientowałem, a jakiś rok temu zmieniałem podszybie, to nie pasuje.

Komentarz

• phrix
        L&K
        • 2007
        • 1000
        • Audi
        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Na poszczępioną uszelkę, dawałem manuala z naprawy na OCP. Poszukaj w poradniku, ale mogło być tak że go wcieło po zmianie serwera.
        Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• smug
          Ambiente
          • 2009
          • 160

Zamieszczone przez phrix
          Na poszczępioną uszelkę, dawałem manuala z naprawy na OCP. Poszukaj w poradniku, ale mogło być tak że go wcieło po zmianie serwera.
          Niestety nie ma sensu tego naprawiać, bo jeszcze urwała mi się ta osłonka gdzie w wersji angielskiej są ramiona wycieraczek. I kupię w takim razie to podszybie do przedliftowej.

W każdym razie dziękuję za pomoc i informację i poszło pomógł

Pozdrawiam
          Sprzedam głowicę do 1.9 TDI ASV. Info na priv.

Komentarz

Pracuję...