Czy ktos juz montowal metalowa oslone pod silnikiem w O II F
Jak w temacie, mam juz plyte, czedgo mi jeszcze brakuje (ile to bedzie kosztowac), czy sama dam rade to zrobic, czy musze to zlecic mechanikowi :?: Plyta ma byc montowana pod silnikiem 1.6 MPI, n a dzien dzisiejszy wiem, ze poprzeczke ktora potrzymuje plyte aa zakupilam nie pasuje do mojego silnika, bylam bym wdzieczna za podanie nr czesci ktore mi jeszcze brakuja
To dość interesujący temat bo właśnie w zeszły weekend zawisłam zawieszeniem na bezdrożu i musziałam auto siłą ludzkich rąk podnosić i wypychać bo wisiało właśnie spodem na kamieniach. Na szczęście nic się poważnego nie stało. Ile może kosztować taka przyjemność dla silników TSI? baca10, ile kosztowała osłona?
aniam111, sama oslona kosztujew 750zl , caly komplet w aso to koszt 1450 zl wraz z montazem, ja kombinuje taniej, oslone zakupilam za polowe ceny, teraz musze jakos zdobyc reszte
Też się zastanawiam nad montażem płyty.
To przez te remonty na drogach i objazdy - można oszaleć, jak się jedzie takim objazdem po drodze polnej rozjechanej przez ciężki sprzet.
Nie można nawet zawrócić przed "mega garbem" na drodze, bo z tyłu cała kolejka już czeka i człowiek się modli, czy się uda w wyznaczone miejsce czy do mechanika - na holu
Kto takie objazdy wymyśla ?
zaznaczam, że oznakowanie o objeździe jest [ nie jakaś samowolka kierowców ]
Komentarz