dzieki za info narazie wszystkie opcje odpadaja z przyczyn oczywistych brak kasy
Plastiki od regulacji wys. pasów
Zwiń
X
-
Plastiki od regulacji wys. pasów
Witam,
Chciałbym sie dowiedziec czy plasitkowe oslony przy regulacji pasow czesto sie lamia, bo w moim aucie sa polamane zarowno od strony pasazera jak i kierowcy. Czy one lamia sie podczas normalnego uzytkowania czy glownie w skutek wypadku/stluczki?
Pozdr,
Pulse:: O1 AXR Kombi
-
-
ja mam jeden plastik nadlamany ale to moja wina, odkrecalem pasy zeby je wyczyscic i troche naciagnac i przez przypadek nadepnalem na ten platik
z tego co kiedys widzialem (na szrocie) to octavka miala poteznego dzwona z przodu
to te nakladki byly polamane( chcialem sobie jenda przywlaszczyc, im i tak by sie juz nie przydala :twisted: )
Komentarz
-
-
do tej pory w firmie nie udalo nam sie sprzedac zadnego auta osobowego w calosci (przez 17 lat) kazde auto bylo kasowane - tak wyszlo ;-), lub w najlepszym wypadku srednio bite, wiec troche sie tego naogladalem.
Mam nadzieje, ze te plastiki o niczym nie swiadcza, dzieki za info :-):: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
a może gosci fikał w autku z jakąś panną i nogami połamał :lol: pozdrawiam umnie taz są cała a autko ma juz troche latek także może ktoz demontował bo sie popsuły albo napinacze pasów kiedys wystrzeliły ale to by nie połamały plastików chyba ?[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz