Plastiki od regulacji wys. pasów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TAnnA
    Drive
    • 2007
    • 44

dzieki za info narazie wszystkie opcje odpadaja z przyczyn oczywistych brak kasy
  • Pulse
    Rider
    • 2006
    • 461

Witam,

Chciałbym sie dowiedziec czy plasitkowe oslony przy regulacji pasow czesto sie lamia, bo w moim aucie sa polamane zarowno od strony pasazera jak i kierowcy. Czy one lamia sie podczas normalnego uzytkowania czy glownie w skutek wypadku/stluczki?

Pozdr,
    Pulse
    :: O1 AXR Kombi

Komentarz

• Ziomal
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 5841
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

O ile mnie pamięć nie myli to nikt chyba nie miał z tym problemów to na co się skarżymy to to że pasy się wolno i nie równo zwijają...
      Pozdro TDI
      Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• chester121
        L&K
        • 2005
        • 1053

ja mam jeden plastik nadlamany ale to moja wina, odkrecalem pasy zeby je wyczyscic i troche naciagnac i przez przypadek nadepnalem na ten platik

z tego co kiedys widzialem (na szrocie) to octavka miala poteznego dzwona z przodu
        to te nakladki byly polamane( chcialem sobie jenda przywlaszczyc, im i tak by sie juz nie przydala :twisted: )

Komentarz

• Pulse
          Rider
          • 2006
          • 461

mysle ze dzwona nie bylo, wiem ze prawdy do konca i tak raczej ludzie nie mowia, ale sprzedawca wygladal na uczciwego, poza tym malym szczegolem reszta w absolutnym porzadku.

Komentarz

• nico21
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 2640
            • Volkswagen

tez sie znie spotkałem z tego typu problemem :roll: przyjrzyj sie samochoowi uwzniej - moze jednak był dzwon ?? Pozory i wyglad czesto bywaja mylne :|
            DACAR.team

Komentarz

• Pulse
              Rider
              • 2006
              • 461

do tej pory w firmie nie udalo nam sie sprzedac zadnego auta osobowego w calosci (przez 17 lat) kazde auto bylo kasowane - tak wyszlo ;-), lub w najlepszym wypadku srednio bite, wiec troche sie tego naogladalem.

Mam nadzieje, ze te plastiki o niczym nie swiadcza, dzieki za info :-)

Komentarz

• daneczek76
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 3642
                • Toyota

a może gosci fikał w autku z jakąś panną i nogami połamał :lol: pozdrawiam umnie taz są cała a autko ma juz troche latek także może ktoz demontował bo sie popsuły albo napinacze pasów kiedys wystrzeliły ale to by nie połamały plastików chyba ?
                [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Jacek Nowak
                  Rider
                  • 2005
                  • 390

raczej jest to niemozliwe zeby same popekaly (ja sam je demontowalem jak wkladalem czujniki cofania-bo tam umiescilem brzeczek)i sa one elastyczne,tak wiec moze maly dzwon???
                  Skoda Octavia 19-TDI Elegance 136/304NM

Komentarz

• Pulse
                    Rider
                    • 2006
                    • 461

Nie wiem. Jakbym chcial sprzedac auto po dzwonie, to potem nie zostawialbym tych plastikow w bocznych kieszeniach drzwi zeby niepotrzebnie nie zwracac na to uwagi. Poza tym reszta absolutnie nie wzbudza watpliwosci.

Komentarz

Pracuję...