Gałka do Octavi I zamiast fabrycznej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomm83
    Classic
    • 2010
    • 20

ty fajna zabawa może zrobimy coś ciekawego i głosimy się do konkursu??? jako OCP nowy sącz i zgarniemy główna nagrodę >>??????????
  • mikser78
    Drive
    • 2008
    • 76

Witam

Interesuje mnie wymiana standardowej, fabrycznej gałki zmiany biegów na jakąś lepiej prezentującą się. W mojej Octavce 1.6 jest średnica montażowa 22mm. Najlepiej chciałbym założyć skórzaną z "chromowaną" nakładką. Niech ktoś podpowie jakie są możliwości zamiany (może któraś z Octavi II, może być do lekkich przeróbek). Proszę o odpowiedź.

Pozdro Mikser
    Skoda Octavia 1.6 BFQ + LPG KME G3 + wtryski Barracuda

Wszystko z Moellera, automatyki i elektroniki w baaaaardzo dobrych cenach. Szczegóły na PW

Komentarz

• phrix
      L&K
      • 2007
      • 1000
      • Audi
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jeżeli chcesz kupic uniwersalną to w zestawie dostajesz tulejki do montażu na 22 mm. Wymiana nie sprawia problemu. Na tej stronie masz info o wymianie galki w O1 na O2

Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• mikser78
        Drive
        • 2008
        • 76

W tym kłopot, że podoba mi się ta z O2. Nie wiem jaki jest sposób, o ile jest, przerobienia jej na warunki O1 22mm. Wiem, że w O2 nie było trzpieni 22mm. Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie
        Skoda Octavia 1.6 BFQ + LPG KME G3 + wtryski Barracuda

Wszystko z Moellera, automatyki i elektroniki w baaaaardzo dobrych cenach. Szczegóły na PW

Komentarz

• Karolus
          Classic
          • 2011
          • 12

Witam. Postanowiłem odświeżyć temat a nie zakładać nowego.

Poszukuję takiej gałki zmiany biegów wraz z mieszkiem. Planuję wymianę w mojej O1 1.6 z 98r. i nigdzie nie mogę znaleźć takiej gałki ni w internecie ni na allegro. W jakiej wersji montowali te gałki i jaką ma ona średnice dziurki montażowej?
          Liczę na jakikolwiek odzew
          Załączone pliki

Komentarz

• locaj85
            Rider
            • 2009
            • 482

nie wiem jak szukałeś, ale po wpisaniu na alledrogo " gałka octavia" można znaleźć

Komentarz

• Karolus
              Classic
              • 2011
              • 12

No właśnie i jak ja szukałem że nie mogłem znaleźć, wstyd ops:
              Wielkie dzięki kolego

Komentarz

Pracuję...