Pytanie jak w opisie:
Jakie fury policyjne grasują na tym odcinku?
BTW
Po wjeździe na autostradę A4 od strony Krakowa po ok. 2 km jazdy po prawej stronie stoi tablica gdzie czasami świeci się informacja o kontroli radarowej. Dzisiaj zauważyłem w ostatniej chwili, że tam fotoradar stoi - mam pytanie, czy to atrapa czy prawdziwy?
Bordowa Vectra, czarna Vectra, oznakowana Octavia, motory. Fotoradary są schowane w specjalnych punktach. Czasami są prawdziwe, a czasami wyciągnięte. Dwa czynne fotoradary stoją przed bramkami na ograniczeniu do 40km/h.
Ludzie - jak się przyjrzycie stronie której do której link podałem na samym jej dole są linki a w tych linkach całe bogactwo zdjęć nieoznakowanych policyjnych fur oraz spis tablic jak nie ma zdjęcia :szeroki_usmiech
A ten fotoradar przy tablicy informacyjnej to prawdziwy czy fake?
Wcześniej go nie widziałem albo nie zauważałem :szeroki_usmiech
Zależy, on jest że tak powiem "wymienny".
Wczoraj jechałem tamtędy i masztu radaru nie było, więc co jest grane?
Albo ja mam jakieś "zwidy" albo jest to radar "pojawiam się i znikam"
BTW
Niedawno usłyszałem o kreatywności policji w zakresie ustawiania fotoradarów w tamtym rejonie
Wyjeżdżając z Krakowa (okolice Rząski) drogą nr 7 mijamy po prawej Leroy Merlin i wjeżdżamy na drogę szybkiego ruchu (niektórym wydaje się, że to już jest autostrada) potem jest prosty kawałek lekko pod górkę a za szczytem stoją misie z suszarą :diabelski_usmiech . Co ciekawe nie stoją na drodze ale za barierkami, na polnej drodze, która jest równoległa do niej.
Rozumiem walkę z przekraczaniem prędkości ale niekiedy (dość często) "niebiescy" przeginają :evil:
Wyjeżdżając z Krakowa (okolice Rząski) drogą nr 7 mijamy po prawej Leroy Merlin i wjeżdżamy na drogę szybkiego ruchu (niektórym wydaje się, że to już jest autostrada) potem jest prosty kawałek lekko pod górkę a za szczytem stoją misie z suszarą :diabelski_usmiech . Co ciekawe nie stoją na drodze ale za barierkami, na polnej drodze, która jest równoległa do niej.
Rozumiem walkę z przekraczaniem prędkości ale niekiedy (dość często) "niebiescy" przeginają :evil:
Oni tam bardzo czesto stoją to jest ich ulubione miejsce. Zazwyczaj polonezem sa...
Komentarz