[O2] [FL] Cicha akcja serwisowa 64B8

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szpara
    Ambiente
    • 2010
    • 212
    • Octavia I (1U2)
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

No jeszcze sporo śniegu Ci brakuje do zagadki, pogadaj z Matką Naturą wszystko da sie załatwić. Co do prezentów to Ty sprawiłeś je autku zawsze to lepiej brzmi niż sam sobie. A naklejka sie znajdzie wtedy gdy sobie załatwisz następną lub odpuscisz poszukiwania bo zawsze tak to wyglada. Pozdrawiam i szerokości
    czasami dłubię w CB radiach
  • Trusek
    Rider
    • 2009
    • 520
    • Octavia III (5E3)
    • DADA 1.5 TSI 150 KM

Aktualizacja oprogramowania sterujacego praca centralnego zamka a dokladnie lewych przednich drzwi (kierowcy). W wybranych przypadkach moze sie cos tam blokowac (szczegolow nie zdazylem przeczytac przy podpisywaniu).

Bylem wczoraj na wymianie oleju i podczas podpisywania tych wszystkich kwitkow gosc podlozyl mi 15 stronnicowy wydruk z mojego samochodu. Zapytalem czy przy kazdej wymianie oleju bedziemy tyle papieru marnowac. Dopiero wtedy jak zaczalem dociekac o co wlasciwie chodzi gosc wytlumaczyl mi ze moje auto i inne z tego okresu produkcji (marzec 2009r.) sa objete ta wlasnie akcja. Nie cisnalem dlaczego robia to w tajemnicy, ale zrobili i juz.
    <<>> MACIEJ <<>>
    Moje Autko - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33986 - Zapraszam

Komentarz

• rkb
      RS
      • 2008
      • 2152
      • Rapid Spaceback (NH1)
      • CYVB 1.2 TSI 110 KM

To samo bylo na poczatku z wymiana oprogramowania silnika w 1.2 TSI
      Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• filipT
        Rider
        • 2010
        • 554

jeżeli wada nie jest bardzo poważna to nie przywołuje się klientów, akcje robi się jak klient przyjedzie.
        Mój Szkodnik

Komentarz

Pracuję...