ASO w 3miescie - ktory jest wart polecenia?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Krzysztof Herod
    Classic
    S_OCP Member
    • 2007
    • 17

OI to mozesz porownac konstrukcja zawieszenia do Golfa II, silnikiem do Golfa III a wielkoscia do Golfa IV :twisted:

Nowe modele na plycie podwoziowej Golfa V maja wielowahaczowe zawieszenie jak Pasek B5 i obecne jego klony czyli chyba oznaczenia podane w pierwszym poscie.
    Panowie z tego forum Passata to sa chyba strasznie podnieceni tym welurem i skora w srodku i zapominaja ile kosztuje taki jeden wahacz aluminiowy przedniego zawieszenia :twisted:
    Krzychu
  • LiStHoR
    Drive
    • 2006
    • 63

Witam,
    Jestem swiezy w te klocki wiec prosze o rade. Mam Octe II, na gwarancji.
    Tak jak w temacie, czy jest w 3miescie serwis gdzie nie tylko rzna z ka$ki ale porzadnie cos zrobia? W necie znalazlem raczej malo pochlebne opinie o Groblewskim i takie sobie o Plichcie... Czy sa jakies inne warte zainteresowania?
    Poza tym szukam jakiegos warsztatu do malych robotek, np. wywazanie i zmiana kol czy zmiana oleju w silniku. Ktos ma jakies pozytywne doswiadczenia? Preferowane okolice Gdyni i Sopotu ale Gdansk tez moze byc :lol:
    To milych wrazen z jazdy!
    LiStHoR

Komentarz

• Majkelos
      Classic
      • 2006
      • 2

Zdecydowanie polecam serwis Plichty, najlepiej w Wejherowie (do Gdyni też zaglądam, ale w Wejherowie bywam częściej).
      Pozdrawiam

Komentarz

• LiStHoR
        Drive
        • 2006
        • 63

Aaa wielkie dzieki, chociaz za wskazanie mniejszego zla. Generalnie, serwisy w 3miescie nie maja za dobrej opinii. Nie wiesz przypadkiem czy w Wejcherowie u Plichty mozna np. byc podczas prac? Duza jest roznica cenowa pomiedzy Groblewskim a Plichta?
        Dzieki
        LiStHoR

Komentarz

• Majkelos
          Classic
          • 2006
          • 2

Jeżeli chodzi o bycie przy aucie to jest to jak najbardziej możliwe z doradcą serwisowym (też to przerabiałem, te przepisy o bhp...i inne). Ale w serwisie Wejherowskim panuje atmosfera bycia czymś więcej niż tylko zwykłym przewijającym się klientem. Masz większą możliwość stać się bardziej personalną osobą "po imieniu". Polecam w dziale obsługi (Michał Czaj). A jeżeli chodzi o ceny to uwierz mi na słowo, nie ma możliwości aby Groblewski był tańszy w usłudze, natomiast części biorą w większości z tego samego magazynu, marże na wskazanym przez importera poziomie (więc gdzie jest ta różnica???). Polecam kartę rabatową (ja posiadam złotą). Pozdrawiam

Komentarz

• LiStHoR
            Drive
            • 2006
            • 63

Ok, dzieki Majkelos, nie zaszkodzi mi do nich zajrzec. Sprawdze ich w praktyce....
            Pzdr
            LiStHoR

Komentarz

• Zoltar
              Rider
              • 2005
              • 722

W kolejności od naj

Wejherowo => Gdynia => Sopot => Gdańsk
              www.soft-car.pl
              www.chiptuning-gdansk.pl

- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla