Skoda Superb - zakup

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mrykot
    Drive
    • 2005
    • 85

Skoda Superb - zakup

Wydaje mi się że działa prawidłowo bo gdy wyłączę to podświetlenie przycisku świeci na żółto i zapala mi się kontrolka wyłączonego systemu

Dziwna sytuacja bo w aucie na 100% nie było nic grzebane ,a mam ten przycisk(wyłącznik)
    a w kodach co innego, może nie do końca kody z VW zgadzają się z kodami SKODY (taka myśl) ale sprawdzę pojeżdżę tylko ,że na co dzień jeżdżę T4 ,a OCTAVIĄ mało nawet nikt mi nie uwierzy ,że ma taki przebieg w zeszłym roku zrobiłem tylko 9000 km z wycieczką po Niemczech .
  • Subaru
    Rider
    • 2005
    • 640

Skoda Superb - zakup

Witam,
    Nie wiem czy w dobrym dziale. Jeśli nie to przepraszam i proszę o przeniesienie.

Jestem zainteresowany ogłoszeniem

Co myślicie o tym autku? Czy mi tylko się zdaje czy strona od kierowcy była uderzona i drzwi przednie są krzywo względem tylnych? Właściciel w rozmowie telefonicznej jest pewny swego, zgadza się na wizyty w stacji diagnostycznej itd, mówił że miał lekko uszkodzony błotnik co było szkodą parkingową naprawioną w ASO na co ma faktury i co jest do wglądu w serwisie. Męczą mnie tylko te drzwi które wydają mi się, że mają inny odcień i do tego są lekko opuszczone. Nie wiem czy to moje urojenie, kiepska jakość zdjęć czy może faktycznie tak jest. Co o tym sądzicie? Mam trochę daleko żeby oglądnąć autko bo jestem z Wawy, a nie chciałbym śmigać taki kawał na darmo.

P.S. Wiem, że post nie dotyczy Octy, ale dostałem od Was już wiele cennych porad dotyczących Octavi dlatego poruszam tutaj ten temat. Dzięki!
    Koniki są po to by je karmić

Komentarz

• filipT
      Rider
      • 2010
      • 554

to tylko zdjęcie i w dodatku srebrny kolor. jak się przyjrzeć to i drzwi po stronie pasażera są ciemniejsze, ale faktycznie, drzwi kierowcy są jakby niżej.
      i na koniec offtop i nie odbieraj tego osobiście.
      2,8 i lpg, co za przerost formy nad treścią, komuś chciało się polansować ale portfel za cieniutki
      Mój Szkodnik

Komentarz

• shado
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 5315
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tu pytamy o auta z ogłoszeń:
        BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz