to jest cena od lakiernika, u detailingowca pewnie cena jest "troszke" wieksza
w wakacje oddałem swoja OII do lakiernika na poprawki progów < wina wadliwych uszczelek > w gratisie mi zrobił polerkę bo nie wypadało oddać auta częściowo błyszczącego a częściowo nie. Samochód odbierałem wieczorem i wyglądało ładnie ale następnego dnia jak zobaczyłem go w słońcu to załamałem ręce :evil:
Wniosek. Jak polerka to nigdy u lakiernika, lepiej oddać na jakieś SPA, zapłacić więcej i być zadowolonym z efektu
Witam wszystkich forumowiczów
Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem Octavii II.
Auto mi się zaczęło podobać bo jest obszerne w środku, duży kufer itd. Nigdy nie myślałem o kupnie jakiejkolwiek Skody a nastawiałem się na jakiegoś VW ale znajomy sprzedawał i zdecydowałem się na nią bo na 100% jest nie bita i posiada 57 000 oryginalnego przebiegu (2006Rok) + sprzedał mi ją poniżej ceny rynkowej także się zdecydowałem bo wydaje się, że pojeżdżę kilka lat tym autem bez większych problemów. Po za tym nauczony doświadczeniem z golfami wiem że TDI są najlepsze na świecie.
Jednak problemem jest brak klimatyzacji gdyz jest to podstawowa wersja niestety, a bardzo mi jej brakuje bo w poprzednim aucie miałem klime i ciężko się odzwyczaić.
I teraz pytania!!!
Czy ktoś z obecnych forumowiczów montował w Octavii II klimę???
Czy auto jest mocno rozbierane??
I czy demolka przy montażu nie skutkuje trzaskami w środku bądź też innymi problemami?? Jeżeli ktoś montował to polećcie jakiś warsztat
I teraz pytania!!!
Czy ktoś z obecnych forumowiczów montował w Octavii II klimę???
Czy auto jest mocno rozbierane??
I czy demolka przy montażu nie skutkuje trzaskami w środku bądź też innymi problemami?? Jeżeli ktoś montował to polećcie jakiś warsztat
Poszukaj, niedawno na forum było.
It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Części używane w dobrym stanie, to jakieś 1500zł za climatronic. Rozebrać trzeba deskę rozdzielczą i wzmocnienie przednie (chłodnica klimy). Da się wszystko zrobić samemu, tylko potem jechać napełnić i po sprawie :wink:
Komentarz