bardzo ładne i zadbane autko. gratki
[O2] Oryginalne pokrowce do OII FL
Zwiń
X
-
[O2] Oryginalne pokrowce do OII FL
Witam
Ma ktoś oryginalne pokrowce do OII FL, np: te z alcantary?
Chodzi mi o to jak wyglądają po założeniu, czy widać że to pokrowce? Czy warto zainwestować?
Myślę o pokrowcach do przyszłej OII bo maluszka mam bardzo zdolnego.
Aha i jeszcze jedno? Ile takie pokrowce kosztują?
-
-
I w dodatku ASO niechętnie je zakłada. Wiąże się to z całkowitym wybebeszeniem foteli z samochodu (żeby je prawidłowo założyć, trzeba pościągać wszystkie plastiki fotela). W poprzedniej Fabce zamówiłem takie pokrowce, udało mi się założyć samodzielnie tylko te z tyłu. Na fotelach z przodu poległem. W akcie desperacji zleciłem dokończenie przodu w ASO. Panowie walczyli z nimi kilka godzin. Z tego co wiem - od tego czasu unikają podobnych zleceń jak ognia. :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loru1500 plnów :shock:
Zamieszczone przez SP9XWWI w dodatku ASO niechętnie je zakłada. Wiąże się to z całkowitym wybebeszeniem foteli z samochodu (żeby je prawidłowo założyć, trzeba pościągać wszystkie plastiki fotela). W poprzedniej Fabce zamówiłem takie pokrowce, udało mi się założyć samodzielnie tylko te z tyłu. Na fotelach z przodu poległem. W akcie desperacji zleciłem dokończenie przodu w ASO. Panowie walczyli z nimi kilka godzin. Z tego co wiem - od tego czasu unikają podobnych zleceń jak ognia. :lol:
Dzięki chłopaki... Chyba jednak odpuszczę sobie ten zakup.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10No to zobaczę co tam w Skodzie mają jak już będzie auto i ewentualnie tylko na tył sobie takie założę :twisted:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Ja kupiłem te: http://allegro.pl/item1149116578_pok...alcantara.html
Jeśli chodzi o cenę to do octavii było coś koło 300 pln.
Dodatkowo zażyczyłem sobie skórę (eko) na podłokietnik i nici żeby przyszyć miejscami.
Wiele osób nie poznaje że to pokrowce.
Założenie ich wymagało wymontowania foteli i na spokojnie założenie w domu.
Najwięcej zabawy było z przednimi fotelami z wymontowaniem ich i demontażem plastików, ale uważam że wyszło super.
Jak jesteście zainteresowani to mogę cyknąć kilka fotek jak to u mnie wygląda.
Ths
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThsJa kupiłem te: http://allegro.pl/item1149116578_pok...alcantara.html
Jeśli chodzi o cenę to do octavii było coś koło 300 pln.
Dodatkowo zażyczyłem sobie skórę (eko) na podłokietnik i nici żeby przyszyć miejscami.
Wiele osób nie poznaje że to pokrowce.
Założenie ich wymagało wymontowania foteli i na spokojnie założenie w domu.
Najwięcej zabawy było z przednimi fotelami z wymontowaniem ich i demontażem plastików, ale uważam że wyszło super.
Jak jesteście zainteresowani to mogę cyknąć kilka fotek jak to u mnie wygląda.
Ths
Komentarz
-
-
Zakładałem takie tylko z grubego weluru.
Faktem jest aby załozyć na siedzisku z przodu konieczne jest wyjecie fotela ale jak ma się garaż to bez problemu można to zrobić.
Jedynie nie założyłem na tylnej kanapie na oparciach przy samych drzwiach -takie łęzki jakby oparcie boczne dla siedzących z tyłu przy drzwiach, jak sie składa kanape to zostają wąskie boczki. Nie umiem ich zdjąć.
Ja za komplet w welurze płaciłem 340 pln - 15% rabatu.
Komentarz
-
Komentarz