no wlasnie bo widze ze dobrze zorientowany jestes, no i masz racje ma byc "tanio", nie docenia sie pracownika. patrzac na przyklad placowki w ktorej zona pracuje pielegniarki to te do "bicia" (czasami doslownie bo pacjenci sa rozni), odpowiedzialnosc przezuca sie z jednego szczebla na drugi, jak trzeba pojechac po wyplacie to wlasnie im (faktyczne zdarzenie niejednokrotne zreszta) Zarabiaja slabo, praca nerwowa i cholernie stresujaca, wypalaja sie zawodowo i to bardzo szybko. Dziwic sie ze sluzba zdrowia tak gownianie funkcjonuje. Swoja droga dodam jeszcze wladze szpitala to zamknieta klika gdzie glaszcze kazdy kazdego po raczce i stan rzeczy szybko sie nie zmieni.
Opony Barum Bravuris 2 205/50/r15 do octavi I
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Opony Barum Bravuris 2 205/50/r15 do octavi I
Witam!
Tak jak w temacie pytanie dotyczy odnośnie opon o rozmiarze 205/50/r15. Do tej pory jeździłem zawsze na 195/65/r15 i trafiła mi się okazja kupna 4 opon troszkę szerszych i niższych. Mam stalowe felgi. Pytanie jest takie.. czy po zalozeniu tego rozmiaru samochod nie bedzie za niski? czy takie opony wejda na zwykle stalowe felgi?
-
-
powinno być 205/60/15 :idea:Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jeffera wlasnie mam o rozmiarze 205/50/r15 nie bedzie tragedii na takich?
będzie większe przekłamanie licznika i wreszcie na samym końcu samochód będzie dziwnie\głupio wyglądał.
a jak będziesz miał wyjątkowego pecha, to w razie, odpukać, jakiegoś wypadku IMO można się doczepić, że uzywasz opon, które nie są homologowane do tego samochodu.
ja bym po prostu kupił odpowiednie opony a nie brał to co jest tanio.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz