Felgi ATT 540 - opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Krzysztof Herod
    Classic
    S_OCP Member
    • 2007
    • 17

Felgi ATT 540 - opinie

A ja jestem wkurwiony po maxie. :?

Pierdolona paranoja...
    Krzychu
  • LiStHoR
    Drive
    • 2006
    • 63

Felgi ATT 540 - opinie

Witam wszystkich!

Niedawno bez wiekszego namyslu kupilem wlasnie te felgi: ATT540 6x15 - zakladam je do standardowych opon bo takowe dostalem w cenie samochodu (letnie + zimowe, Conti), na razie nie narzekam. Nigdzie nie moge znalezc dla ATT opinii, testow... Zakladam je do letnich oponek. Czy ktos moglby napisac jak sie sprawuja te Tip Topy?
    Na forum znalazlem tylko takie cos ale kolega nie odpowiada na PW...

Laszlo napisał/a:
    Sprawdzone są Dunlopy WinterSport 3D, które dodatkowo w aktualnym teście ADAC dostały trzy gwiazdki jak Goodyear UG 7. Kupiłbym Dunlopy ale jakaś cząstka mnie chce przetestować UG 7 więc prawdopodobnie kupię w przyszłym tygodniu zestaw 4 alufelg (ATT 540) z UG 7
    Pozdrawiam
    LiStHoR

Komentarz

• ===Tomy===
      Rider
      • 2006
      • 552

Re: Felgi ATT 540 - opinie

O opiniach ciężko powiedzieć. Widziałem ten model felg (16") w nowej Octavii II. Wyglądają bardzo ładnie. ATT to AFAIK włoska marka więc z jakością ciężko powiedzieć. Panuje opinia, że włoskie felgi są bardzo miękkie ... za bardzo. Mogę się jednak mylić co do kraju pochodzenia więc w razie W biję się w pierś. Do Octavii I polecam niemieckie "ENZO V" o rozmiarze minimum 16" - wyglądają rewelacyjnie i są w miare tanie (300 zł sztuka).
      Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
      Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
      Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• LiStHoR
        Drive
        • 2006
        • 63

Dzieki ===Tomy===, ja nie znam sie jaka marka jest czyja.... Znalazlem za to w necie stronke Auto Tip Top Z niej wynika, ze to jest polska firma. To nie wiem czy sie z tego cieszyc czy nie :lol: Ja mam Octe II wiec dobrze, ze te falgi pasuja... Niedlugo bede je zakladal. Coz, wychodzi na to, ze sam je przetestuje. Najwyzej na nast. sezon bede zmuszony nowe kupowac :evil:
        Pzdr
        LiStHoR

Komentarz

Pracuję...