Zderzak tyl RS powinien byc taki sam, jak przed liftem
[O1] Oznaczenia silnika podnoszenia szyby
Zwiń
X
-
[O1] Oznaczenia silnika podnoszenia szyby
Witam
Muszę wymienić silnik podnoszenia szyby w tylnych drzwiach. Jako, że auto ma już swoje lata, naklejka z numerem części zniknęła. Widać na niej jedynie ostatnie numery 811. W etce znalazłem dwa oznaczenia tego silnika: 1U4 959 811 (zapewne taki jak mam ale niestety jest niedostępny na allegro) oraz 1U0 959 811 B. Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy te silniki można stosować zamiennie, czy muszę polować na silnik bez B na końcu :?:
-
-
Zamieszczone przez Jeżykgregor6, poczytajTEN temat. Nie napawa optymizmem ale może coś wyjaśni.Może się okazać, że kupię silnik i nie będzie mi sterował zamkiem w tych drzwiach albo przy automatycznym domykaniu nie domknie mi szyby. Pocieszam się tylko tym, że w tym temacie o którym piszesz jest o drzwiach przednich a ja potrzebuje silnik do drzwi tylnych. Generalnie to ja nawet silnika nie potrzebuje a tylko samą zębatkę (jeżeli da się ją wymienić). Może ktoś ma na zbyciu jakiś uszkodzony silnik z dobrą zębatką :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez walocześć
kup obojętnie jaki silnik i przełóż elektronike (tam gdzie wchodzi wtyczka 18 pin) do tego co kupiłeś i będzie działać tymbardziej że piszesz ze masz uszkodzoną żębatkę.
Jak co to podaj nr. telefonu to pogadamy
Komentarz
-
Komentarz