Bardzo ładnie wyglądają te listewki na drzwiach wewnątrz
Roleta przeciwsłoneczna do octavii II
Zwiń
X
-
Roleta przeciwsłoneczna do octavii II
Witam,
Czy ktoś może polecić dobre rolety przeciwsłoneczne na wszystkie szyby tylnie do nowej octavii. Z czego wiem, narazie nie ma skodowskich rolet do nowej octavii, może jakas inna firma produkuje rolety dedykowanane do nowej octavii :?:http://www.blask-swieczki.pl Zapraszam
-
-
są do starej Poluje na taką już z 2 lata. W tym czasie na allegro była jedna i tylko pare minut trwała licytacja Są dwa typy stara i nowa. Ta stara jest lepsza bo jest zrobiona z takiego twardego nylonu z grubymi oczkami jak się widzi w fajnych furach. Ta nowa w ASO kosztuje jakieś 299zł !!!! i jest to taka pończocha jaką sprzedają w sklepach handlowych ad:
Komentarz
-
-
az wstyd, ale włączę się w ten temat, bo może będzie to powód do mobilizacji.
Mikrus wrzucił posta z osłonami ale, gdzieś jeszcze było info o rolecie na tylną szybę.
Mam elektryczną roletę uniwersalną, którą trzeba było tylko dopasować do szerokości szyby. Staram się ją zamontować od 1-2 miesięcy, ale cały czas nie mam czasu.
Jutro to zrobię i zobaczę jak wogóle to wygląda. Może być niezły bajer, alebo kompletna kup.......
Komentarz
-
-
może ktoś podzieli się informacjami w tym temacie (jakiej firmy, rozmiary, ceny, gdzie kupić :?: ).
Czyli roletki na tylną szybę do liftbecka i na szyby w tylnych drzwiach. Najbardziej odpowiednie będą chyba f-my "Carpoint".O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Witam Wszystkich.
Roletę na tylną szybę do OII możla zamówić teraz jedynie w momencie zakupu auta Koszt 500pln. Roleta sprzedawana oddzielnie została wycofana z oferty ASO. Można jeszcze znaleźć je na magazynach ASO. W centralnym magazynie w Poznaniu już jej nie ma. Ja znalazłem oryginała we Wrocławskim ASO koszt 198pln.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mg1976jakby kogoś interesowało, jak wygląda oryginał, to właśnie tak...
Kupiłem ostatnio taką półkę z roletą, ale nie wiem jak ori jest mocowana do klapy. Ma może ktoś z was jakieś lepsze zdjęcia, lub nr części które są potrzebne aby zaczepić roletę do klapy?
Pzdr
EDIT
Odpowiem sam sobie, może komuś się przyda. Części potrzebne do montażu to haczyki o nr:
1Z5 861 301 B (lewy) i 1Z5 861 302 B (prawy) do tego 2 śruby N 104 159 02
Nie wiem jeszcze jak je zamontować. Jestem wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Czy pod plastikiem klapy są jakieś punkty mocowania? Trzeba coś wiercic?
PzdrBył...
Komentarz
-
Komentarz