Poszukuje kratki do mojej czeszki, a nawet dwóch bo ta druga jest dorabiana ręcznie.
Czy ktoś z forumowiczów spotkał się może z takim zderzakiem? Co to jest za wersja i gdzie mógłbym kupić te kratki?
Czy to nie są nakładki na zderzaki?
Jeśli są oryginalne to niestety jest to na tyle nietypowy zderzak, że zostaje tylko ASO
Ale generalnie ceny takich plastików nie są wygórowane - np. ok 20-30 zł do RS
Zapytaj się jeszcze kolegi Misiek^wro - może mógłby takie załatwić z Czech
Moja czeszka przyjechała do mnie z Belgii Z tego co znalazłem na tym forum jest to bodajże wersja Sport-Edition, która nie wychodziła na Polskę. Więc nie wiem czy to jest nakładka czy kompletny zderzak :?
Kratki zamów w ASO - jak pisałem wcześniej nie powinny być drogie
Dla pewności spytaj się jeszcze misiek^wro, ale jest to na tyle rzadki towar, że raczej zostaje tylko ASO
Bez problemu znajdziesz na allegro.pl jakoś widziałem ostatnio jak czegoś szukałem.
Szukałem już na allegro, może przeoczyłem, ale z tego co pamiętam były tylko takie prostokątne i do RS. Prostokątne w rzeczy samej nie pasują bo jest zaokrąglenie. To zaokrąglenie maja te do RS, ale są wyższe o całe 3cm.
Będę w niedługim czasie jechał do Łodzi to wstąpię do Bednarka.
pkolan, widzialem taki zderzak nowy u czecha, kratek jako takich nie ma w ofercie, ale podejrzewam, ze jak jest zderzak to i sa kratki
Z bardzo malej marzy - siegajacej groszy, nawet nie zlotowek - aby nadazyc za dobrymi cenami ASO i innych wodzireji musialbys poczekac na realizacje tego zamowienia jakies 2 tygodnie.
Jesli Ci to pasuje, to podpytam mojego Czecha :szeroki_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
terre, wiekszosc plastikow w ASO jest tansza niz na allegro. Pamietam swego czasu promocje jednego handlarza ze swidnicy - chcial za srodkowa kratke od o1 rs z dwiema bocznymi 250 zl ... a to idzie kupic w okolicy 180 za nowe ...
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Komentarz