no raczej , ale nadal pytam kto pisze o tubie, bo ja nie polecam Mickulowi tuby przeciez :szeroki_usmiech tylko pisze ze robie skrzynie pod glosnik ktory byl w tubie
czy mozna sprawdzic czy była prana tapicerka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lividkupuje 10 letnie auto ktore ma tapicerke w idealnym stanie
Zamieszczone przez lividkupuje 10 letnie auto ktore ma tapicerke w idealnym stanie
Zamieszczone przez lividzastanawiam sie czy moge w jakis sposob sprawdzic czy nie byla prana
lepiej sprawdź, czy blacha jest "jak z salonu", silnik itp. Czy to jest autko z jednego kawałka - to ważniejsze.Jak nie masz pokrowców to normalne, że tapicerka się brudzi i trzeba ja prać.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
W mojej 12 letniej Almerze z przebiegiem 213 tys. km też tapicerka wygląda jak nowa ponieważ:
1) Na przednich fotelach założyłem pokrowce
2) Tapicerkę tylnej kanapy wyprałem bo mi maluchy raz zarzygały.
3) Nikt nigdy w moim aucie nie palił papierochów.
Nic nie śmierdzi, nie ma przecierek, dziur ani żadnych innych oznak intensywnej eksploatacji.
Tak samo było w moim poprzednim aucie (Citroen Saxo), które miało 10 lat jak je sprzedałem (nb. bez problemu) i w jeszcze poprzednim aucie (8 letni maluch), które niestety skończyło na drzewie.
Dodam, że specjalnie o moje auta to ja nie dbam, a jakoś wyglądają.
Komentarz
-
-
dokładnie, pranie tapicerki to żaden wyznacznik. Auto sprzątam co tydzień, ale mam plamy od rozlanej kawy (od zdarzenie losowe podczas podróży - przeciekał termos) do których de facto jakoś się przyzwyczaiłem z biegiem czasu, ale w końcu wypiorę tapicerkę no i o czym to będzie świadczyć, że auto nie zadbane było, zajechany silnik, a może blacha z innego?
Normalna rzecz że większość sprzedających czyści używane auto żeby lepiej wyglądało co psychologicznie zachęca do kupna. Zresztą nówki w salonie też czyszczą przed odbiorem i tak samo jak oddasz na serwis lub naprawę blacharską to myją wtedy z zewnątrz i wewnątrz.
Komentarz
-
Komentarz