nico21, Najpierw sprawdz czy ja szafa wogole ma, a dzwiek jakis masz, bo moze tego nie bylo seryjnie poprostu. Mogl tez uszkodzic sie ten wylacznik w zamku pasow, ktory odpowiada za ta lampke
jaka jest karoseria skody oktawi
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Jedyny mankament dosyć często występujący to tylna klapa w Combi przy tablicach rejestracyjnych, ale ale pierwszy raz robią to na gwarancji.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Rdza przy tablicy, to jest niedbalstwo montazu tego pierwszego i pozniejszego po naprawie. Co do samego malowania na gwarancji, jesli element pomalowany przez ASO po pol roku znow rdzewieje, to oznacza, ze powierzchnia nie zostala przygotowana przed malowaniem - czyli spartolili robote :!:
Ta nieszczesna ramka, to z zamkiem to nie tylko Octavie boryka - na pocieszenie moge dodac
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdrianJedyny mankament dosyć często występujący to tylna klapa w Combi przy tablicach rejestracyjnych
potwierdzam ja u siebie również zauważyłem w okolicy tablicy drobne pęcherze za oknem wiosna trzeba laczki zakładać na aluskach więc będzie lakiernik bo jakoś nie pasi z wypryskiem na tyłku jeżdzić :P , przy okazji może listwy pod kolor :diabelski_usmiechbyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
Komentarz